Koření nachází uplatnění nejen ve světě gastronomie. Léčivé či aromatické byliny, mezi kterými nesmí chybět bazalka, heřmánek, pažitka a další, umělá i přírodní ochucovadla a směsi, jako jsou jíšky a bujóny a mnoho dalších produktů se využívají dennodenně.

Dodavatel pro gastronomii a masnou výrobu. Dovozce nožů Ivo, koření Beck.

Výroba potravinářských přísad do salámů, šunek, sýrů, mas, paštik apod.

Zastoupení výrobců a distribuce potravinářských ingrediencí pro ČR a pro SR - lecitiny sojové - extrakty vanilkové, kávové, kakaové, čokoládové - vlákniny pro potravinářský průmysl - kandované ovoce - ovocné složky a náplně Sklad CET.IN CZ - areál OK TRANS Hlavní 182 253 01 Chýně u Prahy

Prodej koření a kořenících směsí.

Import a prodej zboží z Blízkého východu, především mýdel, kávy a čokolády.

Dovoz koření ze Španělska, Turecka, Íránu, Chile a dalších exportních zemí. Naleznete u nás lísková jádra, sušené meruňky, Sultanas sušené rozinky a další produkty.

Vyvíjíme a dodáváme firmám biostabilizátory, ochucovadla, barviva, nástřiky, láky, směsi koření, přípravky na prodloužení trvanlivosti a další produkty. Na skladě máme: - bioprotektory - barviva - směsi kombi, kořenící, funkční - hydrostabilizátory - papriky a olivy - startovací kultury - aditiva.

Dodávka: -koření. -potravinářská aditiva.

Můžete zde najít pomoc, radu, inspiraci a mnoho voňavého - především nejrůznější druhy čajů z celého světa (bylinné, zelené, ovocné, černé i bílé, sypané či sáčkované). Kromě čajů Vám můžeme nabídnout další bylinné produkty se zajímavým potenciálem - bylinné extrakty, léčebnou kosmetiku, oleje, směsi. Bylinný sortiment je doplněn vonnými ...

Velkoobchod pro: - gastronomii - pekaře - cukráře. V současné době je distributorem významných potravinářských značek: - Maggi - Nestlé - Dr.Oetker - Nescafé - Orion - Kotányi - a další.

Výrobce a dodavatel širokého sortimentu pro gastro, velkoobchody a výrobce potravin. V sortimentu naleznete: - koření - zeleninu - směsi koření - želatinu - houby

Největší český obchod s pravou vanilkou. Vanilkové lusky Bourbon a Tahitensis v BIO kvalitě za nejlepší ceny na trhu. Zásobujeme domácnosti, kavárny, restaurace i velkoobchody. Individuální podmínky pro velkoodběratele.

Výroba: - aromatické báze, emulze a koncentráty pro pekařskou a cukrářskou výrobu.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej potravinářských výrobků.

Výroba: - sypké zeleninové kořenicí směsi..

Kvalitní domácí potřeby, koření a kuchyňské náčiní od Kulináře. 20 let zkušeností. Tradiční české značky. Kvalitní výrobky z Itálie a Německa.

Velkoobchod - potraviny - spolupráce s obchodními řetězci GLOBUS, AHOLD, MAKRO

SINGA spol.s r.o. Developerská činnost - výstavba a prodej rodinných řadových domů v Praze Zelenči. Dovoz a distribuce potravin: -omáčky a ochucovadla - ostře kořeněné i sladké chilli omáčky, sojové omáčky, marinovací, ústřicové, seafood, rybí, steakové, grilovací omáčky dodáváme na náš trh pod značkami Kimball, Cheong Chan, Thai Pride, ...