Lahůdky nesmí chybět na žádné narozeninové oslavě, párty nebo slavnostní akci. Nechejte si proto připravit obložené bagety, aspiky, chlebíčky, obložené mísy, zákusky, pochutiny, jednohubky anebo smažené chuťovky, to vše čerstvé a připravené odborníky.

Zabýváme se prodejem masa, uzenin a pečiva, výrobou masných polotovarů a hotových českých jídel. Zhotovujeme obložené mísy na objednávku.

Výroba - obložené chlebíčky - lahůdky - jednohubky - obložené mísy - maso - sýrové a ovocné bagety - vhodné pro prodejny lahůdek, čajovny, cukrárny, restaurace, společenské firemní i soukromé akce Cateringová činnost

Prodej - masné výrobky Prodej - potraviny Výroba - lahůdky

Výroba - chlebíčky - saláty - aspiky - obložené mísy

Zrealizujeme pro Vás originální biocatering, kde nabízíme netradiční dobrůtky ale i tradiční výrobky, avšak v biokvalitě. Vyrábíme bio cukrářské výrobky a bio lahůdky, kterými zásobujeme obchody s biopotravinami, zdravou výživou ale i významné hotely.

Cukrárna, cateringové služby Prodej - lahůdky Výroba - lahůdky

Vinotéka - česká, moravská, maďarská, francouzská i nealkoholická vína - káva - občerstvení sýry, klobásy E - shop - vína - destiláty Dovoz - francouzská vína (burgundská)

Naší doménou jsou oslavy, párty, dárky, prezenty, zdraví. Dodávky: - lahůdky a speciality: - lososy, krevety, mušle, kraby, langusty, kaviár, ústřice, dary moře, kachny, foie gras, jehněčí, saláty, dorty a zmrzlinu.

Prodej lahůdkářských výrobků z vlastní výroby, jídelna s širokou nabídkou hotových jídel, nápojů a zákusků . Výroba a rozvoz lahůdkářských specialit na objednávku. Nabídka zboží: - chlebíčky - chuťovky - obložené a ovocné mísy - bagety a briošky.

Výroba, prodej, distribuce: - lahůdky - saláty - obložené mísy Zajišťujeme také dodávky lahůdek na oslavy, rauty, večírky a svatby.

Kurum s.r.o. španělské potraviny - delikatesy - vína nově otevřený kamenný obchod v centru města na Vinohradech rádi Vás přivítáme První specializovaný obchod se španělskými pozravinami v Praze.

Nabídka, prodej: - sendviče - saláty - polévky - dezerty.

Internetový obchod gastronomických výrobků, catering, firemní večírky, raut, párty, zahradní párty, kanapky, asietky, studené mísy, sendviče, minibulky, chlebíčky, plněné chleby, saláty, deserty, minideserty, dorty, lunch boxy,

Rodinný restaurant Apetit byl otevřen v roce 1992 v suterénních prostorách domu v Dlouhé ulici 23 na Starém městě. Do dnešní podoby byl zrekonstruován po rozsáhlých povodních v srpnu 2002. Ačkoliv se nachází v 1. suterénu gastrokomplexu Apetit Praha v.o.s., budete si díky středomořské atmosféře interiéru připadat jako na palubě lodi. Jazyk ...

Cukrárna - prvorepublikový styl - vlastní koláče, dorty, zákusky Výroba - koláče - dorty - zákusky Kavárna - prvorepublikový styl

Prodej - potraviny Výroba - lahůdky Prodej - ryby

Nabídka polévek, teplých bezmasých jídel ze sóji a zeleniny, ovocných salátů a indického chleba.

Cukrářská výroba Pekařská výroba