Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Chov, prodej: - masný skot Salers Prodej: - bio maso Ubytování: - penzion

Distribuce a dovoz - uzeniny a sýry ze zahraničí - trvanlivé klobásy, salámy, sýry, paštiky, lahůdky, aspiky

Maloobchod, prodej: -lahůdky -obložené chlebíčky -potraviny -uzeniny.

Maloobchod,prodej: -potraviny -ovoce,zelenina -uzeniny -pečivo -drogerie -průmyslové zboží.

Prodej: -potraviny -ovoce, zelenina.

Nabízíme potraviny, koření, nápoje a jiné produkty z dálného východu. Navíc také bambusový nábytek, vietnamské oděvy a prodejní galerie v prostorách prodejny. Máme ESHOP zboží tak můžete vyzvednout na výdejním místě nebo Vám ho můžeme poslat poštou.

Veterinárně kontrolované chovy drůbeže. Zpracování drůbeže. Distribuce: - výrobky divize zpracování drůbeže, z nichž většina nese značku Vodňanské kuře: - celá kuřata s droby i bez drobů - kuřecí prsa a stehna, prsní a stehenní řízky, kuřecí křídla, čtvrtky, polévková směs, krky, žaludky, srdce, játra - kachny, mladá ...

Hostinská činnost: - bufet s nabídkou hotových jídel, masa a uzenin. Výroba: - uzeniny, řeznické speciality, masné výrobky.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - masné výrobky, uzeniny - maso.

Výroba: -výroba, zpracování a konzervování masa z velkých hospodářských zvířat -výroba, zpracování a konzervování masa a masných výrobků.

Výroba, prodej: -výsekové maso -masné výrobky a speciality -hovězí kůže -vepřové krupony. Porážky: -hovězí, vepřové, skopové maso.

Odchov a prodej: -ryby tržní a násadové -kachňata. Výkrm: -jatečné kachny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rybí výrobky i mražené -mražené potraviny. Služby: -kovovýroba -opravy nákladních vozidel LIAZ, AVIA. Výroby, prodej: -potřeby pro rybáře. Sportovní rybolov rekreační.

Velkoobchod-obalový materiál: -mikrotenové sáčky -pytle a sáčky PE -řeznické přířezy -potravinářské a fixační fólie -papír, sáčky. Zakázková výroba. Výroba a prodej masových dortů. Grilovaná kuřata.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží -průmyslové zboží. Sídlo: Jednota, spotřební družstvo Volyně.

Řeznictví. Výroba a prodej: -klobásy -teplá sekaná -libové a debrecínské párky -šunkový salám -kabanos. Maloobchod, prodej: -vepřové a hovězí maso -drůbež -konzervy -nápoje.

Zemědělská výroba: -jatka -uzenářství, řeznictví -myslivost. Oprava: -zemědělská technika. Autodoprava.

Řeznictví-Uzenářství Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny.

Maloobchod, prodej: -lahůdky -mléčné výrobky -pečivo -uzeniny -ovoce a zelenina -speciality.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží -potraviny.