Jaroměřická mlékárna a.s.

Z bohatého sortimentu mléčných výrobků, jako jsou čerstvá i trvanlivá mléka, ovocné a bílé jogurty, másla, tvrdé či měkké sýry, nízko i plnotučné smetany, jemné i klasické tvarohy, šlehačky si vybere naprosto každý. Kvalitní výrobky od prodejců i výrobců.

Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Výroba mléčných produktů - Jaroměřická mlékárna a.s.
E-shop, prodej italské speciality - sýry - italské uzeniny - těstoviny - olej, ocet - čokoládové pochutiny - káva - koření - víno.

Výroba: -tavené sýry, prodej mlékárenské výrobky -tavené sýry, tavený sýr APETITO, PRIBINA, MARATONEC, JAVOR, KRÁL SÝRŮ - plísňové sýry. Distribuce přírodních sýrů LIPTOV. Člen mezinárodního koncernu Bongrain.

Ruční výroba: - přírodní pařený slaný čerstvý sýr - Pražské sýrové copánky, korbáčky: - slané, uzené - 50g balení, 500g balení.

Výroba, prodej: - sýry - brynza - nakládané sýry - výrobky z mléka (ovčí, kravské, kozí).

Výroba a prodej: - syřidla - sýrařské plachty - pomocné látky - produkty pro domácí přípravu mléčných produktů - průmyslové mixery, cuttery a termizéry - kompletní strojní výbava pro výrobu, zpracování a balení másla.

Velkoobchod a poradenství - mléčné výrobky - zmrzlina

Obchodní společnost pro zemědělské produkty, dovoz, vývoz, tuzemský obchod a zprostředkování. Zemědělská výroba: - výkrm jatečních zvířat - odchov telat - produkce prasat. Hovězí dobytek, prasat. - telata - zástavový skot - jateční býci - jatečné jalovice - plemenné jalovice - selata - jatečná prasata. Maso a ...

V sýrárně Fransýr najdete nejen velký výběr kvalitních francouzských sýrů, ale i z ostatních zemí, francouzské uzeniny, paštiky, pečivo a rozmanitý výběr francouzských vín. Náš personál Vám ochotně poradí a pomůže ve Vašem výběru. Prodejny Pasáž Lucerna Vodičkova 34, Praha 1 Po-Pá : 10h-20h So : 10h-19h Farmářské trhy ...

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Vývoz: - mlékárenské produkty. Export - technologie zpracování.

Maloobchod: - potraviny - domácí potřeby. Francouzská 172/30 120 00 Praha 2

Internetový obchod, e-shop: - potraviny - ovoce, zelenina - maso, uzeniny - mléčné výrobky - nápoje - drogerie - biopotraviny.

Velkoobchod, e-shop: - lanýže - lanýžové produkty - sýry s lanýžem - těstoviny s lanýži

Dodávka, prodej, e-shop: - bulharské mlékárenské kultury - mlékárenské technologie.

E-shop: - italské potraviny - těstoviny, rýže - omáčky, pesta - oleje - uzeniny - sýry - víno - sladkosti - koření

Prodej, e-shop: - orientální potraviny - čaj, káva - hotové jídlo - koření - mléčené výrobky

Dovoz, vývoz, výroba - mléčné výrobky Výroba - sušené mléko

Prodej potravin a nepotravinářského zboží.

Distribuce: - potraviny - mražené i chlazené zboží - ryby, drůbež, maso - mléčné výrobky - mražené ovoce, zelenina

Prodejny Náš GRUNT jsou zaměřeny na prodej tradičních českých potravin, především od malých a středních tuzemských výrobců a farmářů.