Mattoni 1873 a.s.

Minerální vody, energetické nápoje, nealkoholická piva, kávy, čaje, instantní nápoje, sirupy, limonády, ovocné šťávy a džusy – to vše spadá do kategorie nealkoholických nápojů, které nesmí chybět v nabídce žádné restaurace, hospody, obchodu i supermarketu.

Pobočka. Velkoobchod: - alkoholické a nealkoholické nápoje - lihoviny - víno - limonády - pivo - minerální vody - káva - čaj - slané pečivo - cigarety - cukrovinky.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nápoje - alkoholické i nealkoholické - cigarety - potravinové doplňky - kompletní sortiment pro restaurace a hotely.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Skladování zboží a manipulace s nákladem -Balicí činnosti -Výroba potravinářských výrobků -Výroba nápojů -Výroba chemických látek a chemických přípravků -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Úprava nerostů a dobývání rašeliny a bahna a jejich úprava -Výroba krmiv, ...

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Mimoškolní výchova a vzdělávání, ...

Distribuce, prodej: - instantní vitamínové nápoje Step Max Drink, Floomy, Frutti, Melody od firmy Kendy Ltd., Bulharsko - šumivé vitamínové tablety Supra Vit - aspartamové sladidlo Kendy.

Výroba, prodej, občerstvení: - nápoje - ovocné džusy - čerstvě vymačkané šťávy z ovoce a zeleniny - mléčné a ovocné koktejly - ovocné jogurty a saláty.

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod

aktuální kontakt nenalezen Výrobna lahůdek, lahůdky. Výroba, příprava: -výrobky studené kuchyně, studená kuchyně (saláty, pomazánky, chlebíčky, obložené mísy, aspiky, aspikové dorty, utopence).

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu Hostinská činnost