Mattoni 1873 a.s.

Minerální vody, energetické nápoje, nealkoholická piva, kávy, čaje, instantní nápoje, sirupy, limonády, ovocné šťávy a džusy – to vše spadá do kategorie nealkoholických nápojů, které nesmí chybět v nabídce žádné restaurace, hospody, obchodu i supermarketu.

-pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Maloobchod: - potraviny - domácí potřeby. Francouzská 172/30 120 00 Praha 2

Výroba a distribuce: - přírodní pramenitá voda do organizací i domácností, velkých společností - velkoobjemově balené vody - nápojové automaty - nabídka instantních nápojů.

Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - papír, obálky, bloky - výpočetní a kancelářská technika - občerstvení a nápoje - drogerie a úklid - elektronika, foto a optika.

Internetový obchod, e-shop: - potraviny - ovoce, zelenina - maso, uzeniny - mléčné výrobky - nápoje - drogerie - biopotraviny.

Maloobchod, e-shop: - alkoholické nápoje: - koňak - tequila - brandy.

Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Pekařství, cukrářství Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Distribuce - tradiční americká limonáda.

Výhradní dovozce společnoti Harboe pro Českou a Slovenskou republiku: - ovocné šťávy - limonády - pivní speciály.

Výzkum, prodej, informační a osvětová činnost: -přírodní vody

Maloobchod, prodej: -nealkoholické nápoje

Internetový, velkoobchodní i maloobchodní prodej přírodní bulharské kosmetiky s růžovým olejem a jogurtovou probiotikou. Dále nabízíme bulharské sýry a uzeniny, parfémové bonbony, růžové a borovicové medy a marmelády, orientálské dezerty, růžové nápoje a alkohol.

Vyrábíme několik typů vody - pramenité, minerální a okysličené z nejkvalitnějších zdrojů.

Export, import nápoje. Sortiment nabízených produktů minerálních vod: -Perrier -Vittel -Contrex Všechny tyto přírodní minerální vody představují vysokou kvalitu a zaručují plnou spokojenost konzumentů. Vlastní distribuční síť zajišťuje distribuci zboží do: -gastronomických a sportovních zařízení -velkoobchodů -maloobchodů ...

Společnost MASPEX Czech s.r.o. patří na českém trhu mezi nejvýznamnější společnosti zabývající se prodejem nealkoholických nápojů.

Maloobchod, velkoobchod: - prémiové italské vody Acqua Armani a Solé

Výroba: -nápoj z exotických bylin a vitamínů Mood Up

Elektronický obchod: - kancelářské potřeby. - nealkoholické nápoje - hygienické potřeby

Prodej - potraviny - smíšené zboží.

Distribuce slaných a sladkých snacků a nápojů.