Bagety, buchtičky, bulky, rohlíky, chléb, croissanty, housky, dalamánky, kaiserky, šátečky, koblihy, koláče a další pekařské výrobky najdete v nabídkách pekáren. Vybírat můžete z vícezrnného, žitného, pšeničného, tmavého, bílého nebo grahamového pečiva.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Pekařství. Výroba, prodej: - pečivo

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Pekařství

Pekařství, pekárna. Výroba, prodej: -pečivo, pečiva.

Hledáte pekařství v Přerově, kde nabízejí kvalitní domácí chléb, sladké či pečivo? Zastavte se k nám a ochutnejte naše výrobky. Jsme pekárna, která dodává široký sortiment chlebů, běžného i jemného pečiva. Základem je výroba na automatizovaných linkách doplněna o široký sortiment jemného pečiva a speciálních výrobků vyráběných klasickým ručním ...

Pekařství, výroba, prodej - pečivo - pekařské výrobky Další prodejna ul. 17. listopadu 136, Říčany

Pekařství, cukrářství. Výroba: - pekařské výrobky - cukrářské výrobky - koláče, trubičky

Poskytování gastronomických služeb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogerie, kolonial, potřeby krmení a potrava pro zvířata.

Farmářská prodejna, eshop: - masné výrobky, uzeniny, drůbež - pečivo - nápoje alkoholické a nealkoholické, sirupy, bio mošty - čaje - koření a bylinky - mléčné výrobky - sýry, tvarohy, jogurty - bio zelenina a ovoce - džemy, medy, povidla, hořčice - pohankové křupky - Vizovické frgály - těstoviny - mouka, pohanka, kroupy.

Prodej: - živá zvířata, poražená zvířata, mléčné výrobky, vajíčka, domácí povidla .

Prodej smíšeného zboží: - potraviny, - drogistické zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.