Bagety, buchtičky, bulky, rohlíky, chléb, croissanty, housky, dalamánky, kaiserky, šátečky, koblihy, koláče a další pekařské výrobky najdete v nabídkách pekáren. Vybírat můžete z vícezrnného, žitného, pšeničného, tmavého, bílého nebo grahamového pečiva.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

SVOJMAX, s.r.o. provozuje nonstop pekařství v Brně, kde se zaměřuje převážně na studenou kuchyni (chlebíčky, salátové mísy, pomazánky, bagety) a čerstvé pšeničné, cereální, speciální, jemné a sladké pečivo.

Objevte kvalitu řemeslného pečiva. Jsme malá brněnská řemeslná pekárna, která vychází z tradičních receptur francouzských pekařských mistrů, ale stejně každý druh pečiva pečlivě ladíme, než je perfektní. Pečeme z kvalitních surovin, nepoužíváme umělé zlepšovače a stabilizátory. Pracujeme s živým a vyzrálým těstem. V našem sortimentu ...

Pekárna, která vyrábí chléb a další pečivo tradičními řemeslnými postupy. Vyrábíme více než 25 druhů pečiva z čerstvých surovin, nepoužíváme žádné polotovary.

Prodejna bezobalových potravin - nakupujete na váhu do vlastních pytlíků, sklenic, nádob či sáčků. Obchod s organickými potravinami.

Dodavatel ovoce, zeleniny, moštů, nápojů, mléčných výrobků, masa, vajíček, omáček, těstovin, konzerv, pečiva, ale i vegetariánských produktů.

Lokální pekárna z Brna peče vynikající chléb (pšeničný, country, švarkový), ale také různé speciality (velikonoční mazance, vánočky, bagety, kávové speciály a širokou škálu různých dobrot. Aktuální produkty vždy naleznete na facebooku či www stránkách.

Služby : - svoz syrového mléka z farem - přeprava tekutých potravin

Cukrářská výroba: - zákusky - dorty - trvanlivé pečivo

Pekárna, výroba bezlepkového pečiva - bagety, chleba, moučníky

Prodej čerstvých potravin v e-shopu: - bulky (máslová, natur), hotdog pečivo - vakuované maso (kuřecí plátky, prsa, stehna, kotlety, krkovice s bylinkami, burgery) - víno a pivo.

Společnost Amaranth life s.r.o. sídlící v okrese Brno - venkov nabízí se zabývá výrobou výhradně bezlepkových potravin. Svým zákazníkům nabízíme extrudované výrobky různých tvarů s různými příchutěmi, s trvanlivostí do 12-ti měsíců. Základem našich výrobků je kukuřice a amarant (laskavec). Vyrábíme také chléb a běžné pečivo bez lepku s přídavkem ...

Pekárna Výroba, prodej, distribuce: -běžné, jemné, smažené pečivo -chléb -cereální pečivo -koblihy -koláče kynuté -listové pečivo

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.