Pivo je nápoj typický pro český národ díky velkému množství pivovarů na našem území. Ochutnejte spodně kvašená piva výčepní a ležáky. Piva lze dále rozdělit na piva světlá, tmavá, polotmavá a řezaná, speciální, portery, nealkoholická, ovocná nebo lehká.

Pivovar, výroba: - piva Hospůdka otvírací doba: Po-Čt 11-22:00, Pá, So 11-24:00, Ne 11-22:00

AVITEX agency: Ubytování a servis pro veletržní vystavovatele v Brně a okolí Zajištění: -prostor pro prezentaci na BVV* -návrh a stavba stánků -party servis, rauty, večírky, školení, semináře -občerstvení na stánek, catering, dovoz obědů -hostesky-casting, ušití kostýmů -tlumočnice -letenky (transfer do hotelů) -zajištění dopravy-půjčení ...

Hotel a pivovar: - ubytování - restaurace - wellnes - aktivní dovolena

Minipivovar a restaurace parník: - restaurace s pivnicí - denní menu.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -alkoholické nápoje -rozvoz po Praze

Vyrábíme a dodáváme kvalitní české pivo CZECH ROYAL BEER.

Mc Fejtek's - prodej veškerého sortimentu piva lahvového i sudového - prodej a pronájem výčepní a chladící techniky.

Výhradní dovozce společnoti Harboe pro Českou a Slovenskou republiku: - ovocné šťávy - limonády - pivní speciály.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampaňské, minerální vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompoty -kečupy, hořčice, tatarka -oleje -koření -cukrovinky -slané doplňky -káva, čaj -mléčné výrobky -mražené a chlazené potraviny -cigarety, doutníky -drogistické zboží.

Prodej, velkoobchod, maloobchod. - lihoviny - pivo - víno - nealko nápoje - kelímky, grilovací krémy a dřevěné uhlí a zapůjčení výčepního zařízení - tabákové výrobky - cukrovinky - obalový materiály - koloniální zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -alkoholické a nealkoholické nápoje -tabákové výrobky -potraviny.

Velkoobchod: - ovoce a zelenina - mražené zboží - mléčné výrobky - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky

Velkoobchodní prodej nápojů. Nabídka piva a vína.

Velkoobchod, maloobchod: - nápoje alkoholické, nealko - pivo - víno - limonády

Rehabilitace, fyzioterapie, masáže - fitness, posilovna - infrasauna - cvičení. Pivovar Sofijská ul., Děčín 4 Tel.: 412 530 998 Mobil: 734 449 517 E-mail: rehadc@email.cz.