Pivo je nápoj typický pro český národ díky velkému množství pivovarů na našem území. Ochutnejte spodně kvašená piva výčepní a ležáky. Piva lze dále rozdělit na piva světlá, tmavá, polotmavá a řezaná, speciální, portery, nealkoholická, ovocná nebo lehká.

Hotel Na Jižní poskytuje ubytování s kapacitou 47 lůžek. Prostory se dají využít pro společenské akce jako jsou: - svatby, oslavy narozenin - rauty - promoce - firemní večírky a další. MINIPIVOVAR JIŽAN. Sportcentrum přímo v areálu hotelu.

Velkoobchod + maloobchod: -nápoje -pivo -limonády -víno -tabák -cukrovinky -potraviny -sudová piva -sudová vína -dárkové balení alkoholu -největší provozovatel cigaretových automatů na Vysočině -zapůjčení výčepního zařízení. Další provozovna: Revoluční 23 Třešť 589 01 tel. 602 337 833 ubrabyhotrest@napojebrabec.cz V Náměšti ...

K dispozici hotelovým hostům i návštěvníkům Napajedel je restaurace, s nabídkou odpoledního menu i našich specialit, ochutnávání piva z našeho minipivovaru. ?Kapacita restaurace: 80 míst Kapacita zahrádky: 50 míst Minipivovar: Vlastní výroba piva: - Chmelnická světlá 11° - Chmelnická polotmavá 12° - speciály - prodej piva v PET lahvích.

Společnost Chomout, s.r.o. je pivovar, kde se vyrábí pivo Chomout, služby restaurace a pohostinství.

Služby: - ubytování, hotel - restaurace, svatby - konference, pivovar atd.

Místo, kde Jiří Menzel natáčel své Postiřižiny. Pivovar s restaurací a poetickým hotelem. Prohlídky: muzeum rakousko-uherského pivovarnictví, současná výroba piva včetně ochutnávky z tanků. Prodej sudů, půjčovna výčepů. Půjčovna kol a e-kol. Koncerty, sportovní akce. Svatby, firemní akce, oslavy. Provozní doba restaurace: denně 11-23 ...

Nabízíme české i zahraniční pivní speciály. Lahvové, sudové pivo, které produkují menší i rodinné pivovary. Pivní příslušenství. Sídlo: Brno, Moldavská 11.

Prodejna Vinohrady v Brně Nabízíme české i zahraniční pivní speciály. Lahvové, sudové pivo, které produkují menší i rodinné pivovary. Pivní příslušenství, pivní kosmetika. Sídlo: Brno, Moldavská 11.

Pivní klenoty, e-shop. Velký výběr piv. Kvalitní pivo. Pivní dárky. Degustace.

Velkoobchod, prodej, cash and carry: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

-Cash&Carry 1. Heineken Česká republika, a.s. Distribuce piv : Krušovice, Zlatopramen, Starobrno, Březňák, Heineken, Hostan, Zlatý Bažant, Desperados, Louny, Lišácké Jablko. 2. Zásobení pivem (restaurace, hospody, maloobchod a velkoobchod). 3. Heineken Česká republika (www.heinekenceskarepublika.cz)

Výroba: - betonové výrobky, výrobky z betonu. - dovoz Polského piva. - nákup, prodej.

Měšťanský pivovar. Výroba a prodej spodně kvašených nepasterizovaných a nefiltrovaných piv. Provoz pivotéky - prodej piv v PET, sudech a skleněných lahvích.

Provozujeme prodejnu potravin v Brně - Zábrdovicích na ulici Vranovská 45/1. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako jsou například mléčné výrobky, ovoce, zelenina, pečivo, uzeniny, nealkoholické i alkoholické nápoje a mnoho dalšího. Máme otevřeno každý den včetně víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodin.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

Sladovna. Výroba, stáčení, velkoobchod, prodej: - pivo.

Pivovar: -restaurace 70 míst -pivnice 35 míst -salonek 50 míst -zahrada 150 míst -penzion-apartmány -rauty, oslavy, zahradní párty.

Provoz Pivovaru Mamut. Prodáváme spontánně kvašená piva, především piva ležáckého typu.

Pivovar Kocour se soustředí na výrobu svrchně i spodně kvašených piv, různých pivních speciálů i nealkoholických limonád. V naší pivovarské restauraci můžete ochutnat bohatou nabídku piv z naší produkce, denní menu nebo si vybrat ze stálého jídelního lístku. Kapacita restaurace je 120 míst a k dispozici je i salonek pro 20 osob. Od jara do ...

Prodej - bylinné čaje Pěstování - bio zelenina

Beerokracie s.r.o. se zaměřuje na výrobu piva, jedná se například o neochucené ležáky a malinové, grepové a borůvkové piva. Společnost prodává také chmelovou kosmetiku.

Pivovarnictví a sladovnictví Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin