Pivo je nápoj typický pro český národ díky velkému množství pivovarů na našem území. Ochutnejte spodně kvašená piva výčepní a ležáky. Piva lze dále rozdělit na piva světlá, tmavá, polotmavá a řezaná, speciální, portery, nealkoholická, ovocná nebo lehká.

Restaurace s výborným jídlem a velkým výběrem poledního menu v centru Opavy. Pivovar - v nabídce jsou vždy minimálně 3 druhy piv. Trvale se vaří jedenáctistupňový ležák Opavský korbel. Další 2 piva v nabídce se každý měsíc obměňují.

Půjčovna, pronájem: - výčepní a chladící zařízení E-shop: - sudové pivo - nealkoholické nápoje

Velkosklad piva a nápojů - pivo - víno - alkohol - nealkoholické nápoje - tabákové výrobky - výčepní zařízení.

Pivovar, výroba, prodej: - pivo, piva. Pivovarská restaurace: - tel.: 731 212 895

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - chilli omáčky - koření, ochucovadla - olivy - těstoviny - sirupy - likéry, pivo.

Velkoobchod, maloobchod: - nápoje, potraviny - zboží pro gastronomii - sudové pivo - alkohol, nealko, víno - slaný program.

Stramis drink. Distribuce, prodej, e-shop: - alkoholické nápoje - pivo, víno - káva, čaj - nealkoholické nápoje - pochutiny. Půjčovna, zapůjčení: - výčepy.

Prodej - drogerie - potraviny - mapy - CD - DVD

Rozvoz nákupů: - potraviny - nápoje - tabák - drogerie - kosmetika - kuchyňské potřeby.

Prodej: - nápoje - potraviny - drogerie.

Zájemce o prázdné láhve uvítáme v sekci dárkové prázdné láhve. Výrobní, velkoobchodní a obchodní činnost: - alkohol - dárkové i klasické balení - plněno kvalitními lihovinami vlastní produkce: - slivovice, koňak, víno, lihoviny s barevným efektem - na zakázku možno doplnit vlastním logem - vhodné pro zájmová sdružení (myslivce, ...

Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - smíšené zboží - alkoholické i nealkoholické nápoje - tabákové výrobky.

Velkoobchod - nápoje - alko, nealko, pivo - cukrovinky - tabákové výrobky - káva, čaj

Velkoobchod a maloobchod: piva, lihovin, vína, gastro zboží: - pivo Zlatovar, Černá Hora, Radegast, Plzeň, Budvar, Bernard, Lobkowicz, Gambrinus, Kozel, Pardál, Ostravar, Staropramen - alkohol a lihoviny tuzemské a zahraniční - nealkoholické nápoje - víno - slané pečivo - a další gastro zboží.

Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Prodej, velkoobchod: - dřevěné brikety - pivo - nápoje.

Sladovna. Výroba, prodej: - slad - sladové výtažky - slady na domácí přípravu piva Horal.

Pivotéka. Prodej, Eshop: - pivo sudové i lahvové - výčepní zařízení - pivní pálenky a likéry - přírodní ovocné pálenky - limonády s chmelem - sklenice na pivo - pivní kosmetika. Pronájem, půjčovna: - výčepní zařízení. Sídlo firmy: - Frýdecká 1201, Šenov u Ostravy.

Velkoobchod, prodej - nápoje: - alkoholické - pivo, víno, lihoviny - nealkoholické - minerálky, džusy.