ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
rodinné vinařství a ubytování v penzionu

Vinařství Fučík zajišťuje výrobu, prodej a eshop vín - přírodní vína zrozená Mikulovem. E-shop - víno (červené, bílé, růžové, bubliny, oceněná vína), dřevěné krabičky na víno, káva, vínovice. Navštivte také náš degustační sklep a užijte si ubytování v hotelu Ryzlink.

Vinařství Kovacs je malé rodinné vinařství se sídlem v obci Novosedly na Moravě. Vinařství navazuje na dlouholetou rodinnou tradici pěstování révy vinné a výrobu špičkových vín zaměřených na originální původ. Vinařství Kovacs hospodaří na 35 ha vlastních vinic a ročně vyrobí necelých 200 tis. lahví vína pouze z vlastních hroznů. Při výrobě vína ...

Rodinné vinařství, e-shop: - bílá vína.

Výroba a prodej vín, vinárna. Po předchozí domluvě posezení při víně s občerstvením. Ochutnávky, degustace do 30 osob. Lahvová i sudová vína. Sauvignon, Zweigeltrebe, Ryzlink rynský, Rulandské bílé, Rulandské modré, ...

Vyrábíme a prodáváme vína v obci Dolní Dunajovice na jižní Moravě a používáme při tom moderní a šetrnou technologii. Máme širokou nabídku vín. Nabízíme degustace vín a také provozujeme vlastní vinotéku.

Rodinné vinařství hospodařící na vápenitém podloží Pálavy.

Vinařství, výroba, prodej, distribuce, dodávka vína, víno, vín -červené, bílé vina -jakostní, přívlastkové -sudové, lahvové. Vinotéka: -kapacita 35 míst, denně otevřeno -možnost školení -ochutnávka, vín, řízená degustace, prodej -občerstvení-bohatá studená kuchyně, možnost teplé kuchyně-dle domluvy -firemní večírky, prezentace, ...

Prodej vína možnost degustací v prezentačním sklepě s občerstvením a odborným výkladem, cimbálovkou

Víno Bellvery s.r.o. se zaměřuje na prodej moravských a zahraničních vín a různých pochutin.

Výroba, prodej: -vinařství -vinný sklep -výroba vín -prodej vín. -degustace vína do 20 osob.

Velkoobchod, velkosklad: -pivo - sudové i lahvové (sudová i lahvová) -lihoviny -cigarety - jakékoliv -cukrovinky -nealko nápoje -limo -pochutiny -alkohol. Půjčování pivních píp. Do 30km je rozvoz zboží zdarma.

Rodinné vinařství, výroba, e-shop: - víno, vína - pěstování vinné révy.

Vinařství, výroba, prodej: -víno, vín, vína -červené, bílé víno -přívlastkové, jakostní, odrůdové vína -ledové, barikové víno -pozdní sběr -pěstování réva vinná -vlastní produkce. Odrůdy: Ryzlink vlašský, Neuburské, Rulandské bílé Chardonnay, Sauvignon, Muškát moravský, Tramín červený, Svatovavřinecké, Modrý Portugal.

Vinařství Veselý s.r.o. provozuje rodinné vinařství, obhospodařuje 20 hektarů vinic a vyrábí a prodává různé druhy jakostních a přívlastkových vín.

Vinařství Pavlovín, spol. s r.o. Vína z Pavlovína se rodí v jedné z nejvyhlášenějších vinařských podoblastí ve Velkých Pavlovicích na jižní Moravě. První zmínky o vinařství Pavlovín, spol.s r.o. ve Velkých Pavlovicích jsou staré více než 750 let. Firma byla založena v roce 1994. Od samého počátku se snažila o výrobu vín vyšší ...

Vinařství. Vyrábíme a prodáváme vína sudová, lahvová, přívlastková, odrůdová. Výroba, prodej víno, vína - 17 odrůd. Pořádání degustace, ochutnávky vína. Vinný sklep, sklípek.

Vinařství -vína, víno, vín. Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování réva vinná, vinice.

František Hlaváč provozuje vinařství a zaměřuje se na internetový prodej různých druhů jakostních a přívlastkových vín i s možností potisku etikety vlastním motivem.