The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Vinařství. Výroba a prodej vín. Řízené degustace s pohoštěním.

Sklep Skalák. Služby: -vinařství -vinný sklípek -ubytování -restaurace -firemní akce -oslavy -svatby -rauty -pronájem prostor pro firemní prezentace -ubytování ve vinný sklepě -turistika.

Výroba, prodej: -vinařství -víno -moravské zemské víno -jakostní víno odrůdové -jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr -jakostní víno s přívlastkem výběr z hroznů -speciální víno.

Výroba: -vín, víno. Služby: -možnost degustace.

Zemědělská výroba -rostlinná, vinná réva-50 ha. Výroba a prodej: -jakostní, přívlastkové, odrůdové víno, vína sudové, lahvové -vinařství. Provozovna -Vinotéka, Strážnice, Masarykova 1698. Daňové a ekonomické poradenství.

Martin Bravenec provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu různých druhů přívlastkových vín a poskytuje ubytování.

Vyrábíme a prodáváme víno. Možnost posezení ve sklepě pro rodiny a malé skupiny. Vinná réva - pěstování.

Prodej, výroba: - červené a bílé víno - bílé a červené víno Vinný sklep s kapacitou 35 osob.

Jiří Uřičář provozuje rodinné vinařství a prodává různé druhy červených, bílých a růžových vín.

Rodinné vinařství, výroba vín z vlastních hroznů: - prodej sudové, lahvové vína - ochutnávka vín

Miroslav Jambor provozuje vinařství, pořádá degustace, vyrábí a prodává různé druhy vín a poskytuje ubytování.

Rodinné vinařství, výroba, prodej. Bílá vína: -Muller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Muškát moravský, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Chardonnay, Sauvignon, Děvín a Aurélius. Červená vína: -Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet morávia, Cabernet Sauvignon, Rulandské modré Speciální vína: -Slámové víno, Ledové ...

Vinařství: -sklep s posezením 45-50 osob -posezení ve vinném službě -řízená degustace -firemní akce -cimbálová muzika -harmonika -turistika. Značky vín: -Müller Thurgau -Ryzlink Rýnský pozdní sběr -Rulandské šedé kabernet -Rulandské bílé pozdní sběr -Sauvignon pozdní sběr -Frankovka pozdní sběr -Svatovavřinecké -Svatovavřinecké ...

Vinařství: -výroba vín -prodej vín -e-shop -vína - zemské, jakostní, přívlastková, slámová a ledová ochutnávka vín, řízené degustace -posezení pro 50 osob -rodinné a firemní akce -zajištění občerstvení -zajištění hudby -parkoviště -v okolí ubytování. Fakturační adresa: J. Baráka 137 696 81 Bzenec.

Stanislav Šimeček provozuje vinařství, vyrábí víno, pořádá degustace a poskytuje ubytování.

Petr Bíza provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů vín, provádí degustace a poskytuje ubytování.

Vinařství, vinař. Výroba, prodej, vína, víno. Prodej vína sudového, vína lahvovaného, archivního a archivní slivovice. Lahvové víno. Pořádání víkendových akcí, akce ve vinném sklepě, vinný sklep. Prodej meruněk, meruňky. Sezonní prodej burčáků. Ubytování: -ubytování pro 10 (4+6) osob (jedná se o jeden pokoj s výhledem na vinohrad), 2x ...

Vinařství. Výroba a prodej odrůdových a přívlastkových vín.

Vinařství Vyskočil s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej jakostních a přívlastkových červených, bílých a růžových vín.

Vinařství sv. Barbora s.r.o. se zaměřuje na prodej červených, bílých, růžových a šumivých vín a pořádání degustací, oslav, firemních večírků a výrobu etiket.

Víno, vinařství: -prodej lahvového vína -prodej sudového vína -ochutnávka vín přímo ze sudu -řízená degustace -možnost posezení.

Vinařství. - výroba špičkových jakostních a přívlastkových vín. Sdružení podnikatelů.

Vinařství, víno, výroba révových vín. Ubytování. E-shop, prodej vín.