The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Prodej smíšeného zboží.

Prodej smíšeného zboží.

Prodej smíšeného zboží a potravin.

Prodej ovoce a zeleniny, bedýnek Výroba - zdravá výživa - bezlepkové potraviny

Pěstitelská pálenice

Výroba - svatební dorty - cukroví na zakázku - svatební koláče - cukrovinky.

Výroba. Čokoláda (výhradně belgická) a jiné sladkosti s reklamním potiskem. Čokoláda v privátním balení: - gramáže 4g, 5g, 20g, 35g, 50g, 85g a nejžádanější tabulka 250g - hmota mléčná, hořká, bílá, Extra hořká 70% - čokoládové bonbóny - skořicovo-karamelové biskvity, belgické Lotusky v privátním balení/zakázkový potisk obalu/ - ...

Výroba, distribuce, prodej: -kečupy -majonéza a tatarská omáčka -sirupy -od 10 palet -chipsy.

Prodej, distribuce, služby: -potraviny -drogerie -byty, chalupy -kancelářské prostory. Balené potraviny: -rýže -cukr -olej - slunečnicový olej. Prodej, pronájem bytů přímo od majitele.

Cukrářství. Výroba dortů, zákusků na zakázku.

Prodej smíšené a tabákového zboží.

Internetový prodej koření, omáčky, pasty.

Prodejna smíšeného zboží: - drogerie - kosmetika - potraviny.

Výroba: - pekařská, - cukrářská.

Maloobchod, prodej: -vážené ořechy -sušené ovoce -čaje -dia výrobky -výrobky ze sóji. -bezlepkové výrobky -chladírenské zboží ze sóji (jogurty, salámy, paštiky, sýry, tofu).

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Velkoobchod, prodej: -alkoholické nápoje, lihoviny, pivo, víno -nealkoholické, limonády, limonáda, minerálky, minerálka. -pivo sudové, pivo lahvové -potraviny, drogerie -výčepní zařízení, tabákové výrobky.

Pěstitelské pálení: -ovocný lihovar.