The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jitka Doláková provozuje e-shop DOLSHOP, ve kterém je možné zakoupení produktů týkající se doplňků stravy, kosmetiky, likvidátorů zápachu, chovatelství a šperky.

Pavel Bojanovský se zaměřuje na prodej medu a dalších včelích produktů.

Radek Padrta provozuje včelí farmu a zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů medů.

Rodinné vinařství s dlouholetou tradicí.

Pavel Matouš provozuje vinařství a poskytuje ubytování.

Vinařství, ubytování. Prodej: -víno, vína -Sauvignon, Chardonnay, Frankovka, André, Cabernet Sauvignon, Cabernet Moravia, Portugalské modré. Služby: -degustace spojená s prohlídkou historických sklepů -kvalitní pohoštění, případně cimbálová muzika Ubytování: - norské sruby - apartmány - studia Restaurace.

Zemědělská výroba, pěstování, chov: -zelenina, ovoce -cukrovka -vinná réva -výkrm prasat -jatečná zvířata. Výroba, prodej: -víno. Autoopravna, servis: -traktory ZETOR -zemědělská technika. Výroba: -zemědělské stroje - vozík na sklizeň hroznů, třídička na okurky, letadlo (zařízení pro sklizeň okurek). Obchodní činnost. Malý ...

Zemědělská výroba. Zemědělská činnost. Rostlinná výroba, živočišná výroba. Pěstování obilí a jiných kulturních plodin, chov hospodářských zvířat, výroba masa a mléka. Vinařství, výroba, prodej, dodávka: -víno, vína, vín odrůdové.

Vinařství. Sklípek. Ubytování.

Penzion a ubytování. Kapacita 15 osob. Ochutnávka vín s prohlídkou sklepa.

posezení ve sklepě, vinařství, firemní akce ve sklepě, vinný sklípek jižní morava, Znojemsko výroba, prodej, distribuce, dodávka vína -červené, bílé odrůdy vín -lahvové, sudové víno. Archivní vinný sklep, sklípek a vinárna: -kapacita vinárny je 40 osob -na přání lze uspořádat v prostorách vinárny posezení s ochutnávkou vín z naší produkce a ...

Vinotéka, vinárna, e-shop: - prodej vybraných špičkových vín ze znojemské vinařské podoblasti a víno z dalších oblastí Moravy, Čech, Rakouska a vybraných míst Evropy.

Vinotéka u Sv. Urbana se specializuje na prodej stáčeného, rozlévaného a lahvového vína.

Roman Dolák na svém e-shopu prodává: - bylinné čaje, sirupy, kosmetické přípravky - doplňky zdraví, koření - šperky

Vinařství, vinný sklípek, vinný sklep s ubytováním, ochutnávky, degustace vín Znojmo: - prodej, výroba vína - ubytování, penzion.