ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Zdravá výživa a e-shop s potravinovými doplňky.

Činnost: - pěstitelské pálení - ubytování, penzion

Prodej výživových doplňků. Výhradní zastoupení pro značky OSMO a PROBAR

Prodej, servis, leasing: - automaty prodejní nápojové a potravinové - automaty prodejní cigaretové - automaty anglické výroby. Náplně do nápojových a potravinových automatů.

Dodávka, prodej, výroba: Potravinářské soli: -soli vhodné do pekáren, hotelů, restaurací, velkoobchodů, uzenářských a potravinářských výroben -varná nasolovací sůl pro konzervaci (rychlosůl) -kuchyňská jedlá sůl -sůl s jódem -pekařská sůl -super (extra) jemná sůl -preclíková sůl na posyp

Velkoobchodní prodej cukrovinek, slaných a kukuřičných výrobků

Dovážíme a prodáváme kvalitní víno z Rumunska, Maďarska a Itálie.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - přírodní koření pro potravinářství - marinády SPECIO - balíčky koření, kořenky - kutrovací přípravky a nástřikové láky pro masný průmysl - míchání, šaržování a balení kořenících směsí - aditiva, přísady pro potravinářský průmysl. - vývary a omáčky pro gastro - gastronomické stroje a ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod. - lihoviny - pivo - víno - nealko nápoje - kelímky, grilovací krémy a dřevěné uhlí a zapůjčení výčepního zařízení - tabákové výrobky - cukrovinky - obalový materiály - koloniální zboží.

Internetový obchod - zdravá výživa Internetový obchod - čaje - alkohol Internetový obchod - čaje - zdravá výživa - alkohol - dárkové zboží Internetový obchod - dárkové zboží

Masokombinát. Prodej, výroba: -maso -masné výrobky -uzenářské speciality -salámy. Porážka: -hovězí -vepřová Prodejny: -Jičín, Valdštejnovo náměstí, tel: 493531340 -Jičín, Žižkovo náměstí, tel: 493534871 -Libáň, tel.: 493598685.

Městská jatka. Porážka zvířat. Prodej: -maso, uzeniny Zásobování: -velkoobchody-rozvoz chladícími vozy až k zákazníkovi -stálým a solventním zákazníkům poskytujeme množstevní slevy.

Pekařství. Výrobky: - pekařské - cukrářské - perníkářské. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.