The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
TEKO Maloobchod: - potraviny - kostelecká uzenina.

Výroba, prodej: - výrobky studené kuchyně, lahůdky - polotovary - zabijačkový sortiment - uzeniny - maso vepřové, hovězí. Výroba s dlouholetou tradicí. Rozvoz zboží vlastní dopravou do oblastí: - Hořice, Jičín, Bělohrad, Semily, Jilemnice, Vrchlabí. Možnost zajištění pohoštění na svatby a školení.

Pěstování a prodej: - žampiony - ovoce - zelenina Dovážíme převážně z Polska a tuzemska. Dodáváme malo i velkoodběratelům.

Výroba trvanlivých pekárenských výrobků. Výroba hořických trubiček, královských trubiček a výroba oplatkových trojhránků, spékaných oplatek, sušenek a širokého sortimentu celozrnných a dia výrobků.

Pekařství. Výroba pekárenských výrobků - bílé pečivo

Velkoobchod, přímý dovoz čajů: - firmy KWONG SANG LTD. HONG KONG, CHINA čaje sypané, na váhu, zelené, černé, bílé, žlutozelené, červené, maté, bylinné a ovocné balené v plechovkách, krabičkách, dárková balení - aromatické lampy, eterické oleje, vonné tyčinky Indie, Tibet - indické a africké suvenýry (sošky, dózy, potahy, šperkovnice, ...

East Bohemia Fruit je odbytové družstvo ovocnářů, které se zaměřuje na pěstování a prodej ovoce, především prodej jablek, prodej višní, prodej hrušek a další. Máte-li zájem o náš prodej ovoce, kontaktujte nás, nabízíme kvalitní ovoce z regionů Hradec Králové až Liberec a další.

Potraviny-prodejna Maloobchod, prodej: -potraviny.

Malooobchod, velkoobchod, prodej: - alkoholické i nealkoholické nápoje

Výroba: -produkty z ovoce a zeleniny.

Velkoobchod, prodej: -mražená zmrzlina

Výroba a prodej trvanlivého pečiva. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

Prodej: -potraviny -pečivo -smíšené zboží

Velkoobchod: -nápoje alkoholické i nealkoholické -tabák, cigarety. Firma se zabývá obchodní činností s potravinářským a spotřebním zbožím.

Výroba: - hořické trubičky - plněné, sladké, sypané, polomáčené - hořické trubičky - Dia.

Pivovar se sladovnou v Nové Pace vaří světlé i tmavé pivo klasickým způsobem. Do novogotické budovy pivovaru jste zváni na exkurzi s ochutnávkou piva, do restaurace pod varnou na oslavy, soukromé i firemní večírky. Druhy piv: - Brouček – lehké osvěžující pivo spadající do kategorie světlých výčepních s obsahem alkoholu 4% - Kryštof – světlé ...

Velkoobchod, maloobchod: -ovoce -zelenina.

Prodej výrobků: - pro zdravý životní styl. Podpořte své zdraví pohybem, potravinovými doplňky a zelenými potravinami. Podrobné informace k jednotlivým produktům, zkušenosti zákazníků, odborné články a poradenství.