The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Zájemce o prázdné láhve uvítáme v sekci dárkové prázdné láhve. Výrobní, velkoobchodní a obchodní činnost: - alkohol - dárkové i klasické balení - plněno kvalitními lihovinami vlastní produkce: - slivovice, koňak, víno, lihoviny s barevným efektem - na zakázku možno doplnit vlastním logem - vhodné pro zájmová sdružení (myslivce, ...

Vinotéka. Prodej: - kompletní sortiment vína - celkem více než 40 druhů vína: - sudové, jakostní, přívlastkové i archivní víno.

Maloobchod, prodej: - drogistické zboží, drogerie. - čistící přípravky - prací prostředky - kosmetika - dekorativní, vlasová, tělová - parmumerie, parfémy - domácí potřeby - dětské potřeby: - plenky, ubrousky, výživa, kosmetika - produkty zdravé výživy.

Pekárna. Maloobchod, prodej: - chleba, slané pečivo, sladké pečivo

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej. - čerstvé maso - masné výrobky, uzeniny.

Prodej: - biopotraviny. Živočišná výroba, chov: - skot, hovězí dobytek.

Internetový prodej: - produkty společnosti Forever Living Products - specializující se na pěstování, výrobu i distribuci výrobků z královny léčivek - rostliny Aloe Vera, nebo jedinečný výtěžek společnosti Morinda, která stejným způsobem zpracovává léčivou šťávu z Tahitského NONI (Morinda Citrifolia) - ovoce, které je ...

Cukrárna. E-shop: - dortové formy - cukrářské hmoty - modelovací hmoty - jedlý papír - dortové stojany, podložky - potravinářské barvy.

Sladovna. Výroba, prodej: - slad - sladové výtažky - slady na domácí přípravu piva Horal.

Výroba: - pudinky - krémové prášky - škroby - lepek.

Prodej: - zdravá výživa a biopotraviny - přírodní kosmetika - literatura - chlazené produkty - dia, bezlepkové potraviny - čaje - poradenství.

Výroba, prodej: - nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje - minerální voda - sirupy.

Výroba: - mražené smetanové krémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - doplňky stravy Hema, přípravky na přírodní bázi - zdravotní matrace, polštáře a rošty Tempur, výrobky pro zdravotnictví - technické izolace na bázi pěnového polyetylénu a vulkanizovaného kaučuku - tepelně izolační materiál Mirelon, Kaiflex, termoakustická izolační podložka z extrudovaného ...

Fitness centrum. Prodej: - zdravá výživa - sportovní potřeby.

Velkoobchod, prodej: - mražené potraviny.

Pekárna. Výroba, prodej: - pekařské výrobky - pečivo.

Prodej: - smíšené zboží - potraviny.

Pekařství. Výroba: - pečivo.