The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - pekařské (pekárenské) výrobky - pečivo denní spotřeby (chléb, běžné pečivo, jemné sladké pečivo, plundrové pečivo, třené pečivo) - trvanlivé pečivo (linecké rohlíčky, arašídový ježek nugátový, vánoční cukroví, velikonoční cukroví, oříškový rohlíček, čajové pečivo, polomáčené, cookies) - výrobky ...

Studio masáží Simona poskytuje masáže, přístrojová lymfodrenáž, pedikúra, prodej bylinných čajů fy Grešík, přírodní kosmetika Saloos.

Pekařství, pečení, pekárna: - svatební koláče, koláčky - pečivo.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, výsek, prodej: -maso, uzeniny -potraviny -lahůdky studené kuchyně.

Maloobchod, prodej: - zemědělské, chovatelské a zahrádkářské potřeby - hnojiva - krmiva - obiloviny - brambory - ovoce, zelenina - ovocné stromky - zemina - dřevěné brikety - pracovní oblečení.

Školní jídelna. Stravování. Jídelna je součástí: Základní škola a Mateřská škola Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 408, okres Nový Jičín.

Potraviny U Šromů prodává: - potraviny - drogerie - pečivo - mléčné výrobky.

Prodej, e-shop: - přírodní doplňky - sušené ovoce - bezlepkové potraviny - zdravá výživa - čaje - bio oleje - dochucovadla - ořechy.

Cukrárna a bistro SOPO Maloobchod, prodej: - zákusky, dorty - cukrovinky. Stravování: - bistro - občerstvení.

Farmaceutická společnost. Vývoj, výroba, registrace: - doplňky stravy - kosmetika - potravinářské a kosmetické substance - veterinární a humánní léčiva (přípravky) - pevné, polotekuté a tekuté lékové, kosmetické a potravinářské formy. Výzkum: - úprava účinné látky (substance, extraktu, API, BPC) - formulace lékové formy - jádra ...

Pěstování: - Aronie - máta - levandule Výroba, e-shop: - šťávy - sirupy - džemy

Ladislav Vrbinčík provozuje e-shop se včelařskými produkty, medem, medovinou, sirupy, svíčkami a dárkovými baleními.

Kateřina Štanclová provozuje rodinnou ekologickou farmu a zaměřuje se na prodej mouky, plodin, pečiva a vajec.

ABELLES apis s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej kvalitních druhových medů a medových vín.

Fitness centrum Solárium. Prodej: - sportovní výživa - solární kosmetika.

Výroba, prodej: - čokoládové figurky - čokoládové dárkové a reklamní předměty - cukrová vata - cukrovinky. Dle individuálních požadavků vyrobíme z čokolády cokoliv.

Sirupárna s.r.o. zajišťuje prodej sirupů jak z lesního ovoce, tak z plodů lesa: - borůvkový - černý bez, bezinkový - kopřivový, jablkový apod.

Maso a uzeniny: - výsekové maso - masné speciality - lahůdky.

Sýrárna Frenštát - produkty: - farmářské sýry, goudy, kozí sýry, Appenzeller, Bleu d´Averegne, Gruyére, Maasdam, Morbiér, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano - vína a pálenky - delikatesy (francouzské uzeniny, vinné želé) - dárkové balení vína, sýrů a delikates - sýrové mísy.

E-shop s kvalitními českými potravinovými doplňky pro děti a dospělé. Doplňky na podporu imunity - kolostrum, přípravky na podporu myšlení. Kojenecká výživa a přírodní kosmetika.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.