The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Zásobování, prodej, E-shop: - čerstvá domácí biologicky (ekologicky) pěstovaná zelenina a ovoce od místních farmářů (BIO zelenina a ovoce). Bedýnkový systém: - zelená BIO bedýnka: čerstvá zelenina a ovoce - hnědá BIO bedýnka: balené BIO potraviny (obilniny, luštěniny, semínka, těstoviny, mouku, dochucovadla).

Lihovar. Výroba, včetně dopravy: -surový zemědělský líh -denaturovaný líh. Výroba: -kalvados -kalvados z vlastního dovezeného ovoce od 10.září -pěstitelské pálení z vlastního dovezeného kvasu -lepidla. Úprava a příprava: -solné roztoky. Možnost sušení na sušicím válu.

Cukrárna. Cukrářská výrobna. Výroba, prodej: - domácí cukrářské výrobky (zákusky, dorty, cukroví, domácí svatební koláče). Pečení: - cukroví na všechny slavnostní příležitosti včetně výslužek - dorty na objednávku do dvou dnů. Rozvoz do prodejen a kantýn.

Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Cukrářská výroba, pečení: - zákusky - dorty - koláče - svatební dorty, pečivo.

Prodej: -potraviny zdravé výživy -bio potraviny -celozrnné pečivo -dia a bezlepkové potraviny -100% ovocné a zeleninové šťávy -oleje lisované za studena -semínka, oříšky, sušené ovoce -přírodní vína -čaje -bylinky.

Závodní stravování. Rozvoz jídel.

Hospoda, restaurace: - stravování. Speciality pečené v peci na bukovém dřevu. Nabídka piva Rohan z vlastního minipivovaru. Pořádání rodinných oslav v příjemném prostředí minulých časů.

Pekárna. Restaurace. Výroba, prodej: - pekařské výrobky.

Prodej: - zelenina - maso - masné výrobky.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Výroba a prodej: - likéry - alkohol.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - cukrovinky, sladkosti - sudové pivo (pivovar Staropramen) - nealkoholické, alkoholické nápoje - tabákové výrobky. Autodoprava, silniční přeprava: - vnitrostátní - mezinárodní - rozvoz zboží (denní, jednorázové) - přepravní služby. Provoz: - cigaretové automaty.

Velkoobchod, prodej: - cukrovinky.

Pekárna. Výroba, prodej: - pekařské výrobky. - rozvoz po okresech Opava, Ostrava, Havířov.

Analýza těla lékařsky ověřeným přístrojem InBody, tvorba indviduálních jídelníčků dle parametrů klienta, plán pohybových aktivit, prodej výživových doplňků.

Opavské brambůrky. Výroba, prodej: - klasické smažené bramborové lupínky (brambůrky) - opavské crackery - snacky. Provozovna: - Vrchy 48, pošta Fulnek.

Výroba, prodej: - nealkoholické nápoje - ovocné nápoje - Surprise Drinks, Bájo, Pocket Smoothie, Yes Aqua.

On-line prodej: - vonné esence, vůně - afrodiziaka, poppers - španělské mušky - stimulanty - erotické zboží.