The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Prodej: -potraviny -drogerie -stáčené víno -točené limonády -lahůdky.

Rodinný pivovar. Vlastní pivovarská restaurace s každodením provozem přímo v areálu pivovaru. Výroba, prodej -kvasnicové pivo tmavé a světlé 11 a 13 stupňů v PET* lahvích -pivo v sudech KEG* na objednávku. Půjčování: -výčepní zařízení. Možnost exkurzí s ochutnávkou po předchozí telefonické dohodě.

Řeznictví. Výrobna uzenin.

Maloobchod, prodej: -racionální, zdravá výživa.

Internetový obchod s bezlepkovými surovinami a potravinami zaměřený na bezlepkovou stravu. Obchod je rozšířen i o bio produkty z ekologického zemědělství.

Prodej: -maso -salámy, uzeniny, jitrnice, jelítka sádlo. Masna, řeznictví.

Výroba - mražené potraviny

Velkoobchod - alkoholické nápoje

Prodej - víno Občanské sdružení Ekologický vinohrad

Prodej - maso - masné výrobky Výroba - maso - masné výrobky

Prodej - masné výrobky - uzeniny

Výroba: -lahůdky -polotovary -knedlíky -masné výrobky.

Dodávka - přírodní kosmetika Dodávka - potravinové doplňky Dodávka - potřeby pro maséry a wellness centra Dodávka - potřeby pro lékaře