The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Pekařství, výroba: - pečivo - chléb - buchty, koláče

Cateringové služby. Zajištění: -večírky, věčírek -školení -společenské akce, oslavy, svatby, narozeniny -rauty, recepce -catering -firemní školení+prezentace. Zapůjčení gastronomického inventáře. Závodní stravování. Restaurace, jídelna.

Výroba: - studená kuchyně - cukrářských výrobků - svačinových balíčků včetně nápojů - řízky, pečený bůček - pohoštění na rodinné oslavy, firemní večírky, narozeniny.

Prodej - čajová keramika - šperky z minerálů - potravinové doplňky - bylinky - léčivé čaje.

Prodej, e-shop doplňky výživy pro fitness: -aminokyseliny, anabolizéry -dietní nápoje, iontové nápoje -kloubní výživa -kreatin - Creatin -proteiny, sacharidy -spalovače tuku -stimulanty, tyčinky -vitamíny, minerály -ostatní výživa -sportovní doplňky, nářadí -rukavice, opasky -adaptéry, jednoručky -velké činky, lavičky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pivo -výhradním dovozcem piva STEIGER v ČR -autodoprava: -nákladní -mezinárodní -tuzemská -ve stavebnictví.

Zemědělská prvovýroba: - obiloviny - olejniny - řepa - produkce mléka, hovězího masa. Služby pro zemědělce: - příprava půdy - setí - aplikace přípravků na ochranu rostlin. Provoz automatů na čerstvé mléko. Prodej: - zahrádkářské potřeby a produkty pro zemědělce - stavební materiály a potřeby. Provoz bioplynové ...

Maloobchod, prodej: -racionální a bezlepkové výživy -stravovací doplňky pro sportovce -zdravá výživa.

BaKaB, s.r.o. se zaměřuje na pěstitelské pálení.

Činnost: - soukromý kuchař - catering - kompletní příprava hostin. Výroba: - lahůdky - studená kuchyně - grilování, rožnění - rauty.

Pekařství a cukrářství. Výroba: - dorty, cukroví, zákusky, medové perníky ke všem příležitostem, orientální cukrovinky, svačinový perník a další na telefonu.

Doprava, autodoprava, služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční přeprava kusových a celovozových zásilek - ADR - logistika, skladování Služby: - autoservis - pneuservis Včelařství E-shop, prodej: - včelařské potřeby - medovina - včelí produkty

Velkoobchodní prodej: Zpracované a nezpracované rostliné výrobky -obolí, řepka, ječmen, mák, kukuřice -mouka Zpracované a nezpracované živočišné výrobky -skot, prasata -mléko Zemědělské komodity Sušení a čištění: -zemědělské produkty -posklizńová úprava Průmyslová hnojiva Agroslužby Poradenská činnost: -zemědělství.

Tradiční rodinné pekařství z Třebíče. Lahodné čerstvé pečivo každý den: - slané pečivo (rohlíky, kornšpice, dalamánky, , francouzské bagety, sezamové pletýnky) - sladké pečivo (loupáky, koláčky, koblížky, vánočky).

FLOP TOP Moravské Budějovice s.r.o.se specializuje na maloobchodní a velkoobchodní prodej potravin a drogerie.

Nákup, maloobchod, prodej, dodávky: -zemědělské produkty -brambory -ovoce -zelenina tuzemská i dovozová -jižní ovoce včetně subtropického. Velkoobchod: -ovoce -zelenina.

Jsme česká rodinná firma, která vyrábí bezlepkové produkty té nejvyšší kvality. Zabýváme se vlastní výrobou, prodejem i balením. Specializujeme se na bezlepkové směsi na pečení.

V našem květinářství naleznete dárkové i netradiční kytice a vše, co potřebujete, jdete-li někomu přát: víno, delikatesy v podobě oříšků, čokolády, kávy - vše perfektně zabalené a připravené potěšit obdarovaného. Specializujeme se především na svatební floristiku, prodej okrasných dřevin či dušičkovou vazbu. Najdete zde také vše potřebné pro ...

Vinařské a kulturní centrum Sádek s vinicemi, hotelem, restaurací kuřáckou i nekuřáckou, udírnou, zpracovatelskými a archivními sklepy, vinotékou a přírodním amfiteátrem. Nabízíme vám. - ubytování v hotelu - posezení v restauraci s teplou i studenou kuchyní - produkční sklep - vinotéka s nabídkou prodeje vín.

Dárkové i netradiční kytice i vše ostatní - víno, delikatesy v podobě oříšků, čokolády, kávy - vše perfektně zabalené a připravené potěšit obdarovaného. Specializujeme se zde na svatební floristiku. Specializujeme se především na svatební floristiku, prodej okrasných dřevin či dušičkovou vazbu. Najdete zde také vše potřebné pro práci na ...

Lékárna. Maloobchod, prodej: - léky na recept - farmaceutické přípravky - homeopatika - doplňky stravy - léčivá kosmetika - zdravotní obuv - dětská výživa.