Prodej bílých i hnědých vejcí s řádným značením od nosnic s volným výběhem. K dostání u zkušených farmářů, ve velikostech S, M i L. Vejce z farmy jsou chutnější a žlutější, protože nosnice měly zajištěny dostatek místa, správnou stravu a vhodné podmínky.

Prodej: - vejce - kuřice, nosnice - slepičí trus.

Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -doplňkově drogerie.

Obchod s potravinami TOMAN. Prodej, maloobchod: -potraviny. Další prodejna: - Úpice, Regnerova 662, tel.:499882616.

Večerka u Četníka Prodej potravin: - prodej potravin a doplňkového sortimentu - prodej a rozvoz stáčených saponátů provozní doba Po-PÁ 6-20 sobota, neděle : 10-20

Maloobchod: - smíšené zboží Restaurace

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Velkoobchod pro gastronomii v Praze: - samoobslužný prodej - rozvážková služba - bonusový program pro zákazníky - partnerské karty. Sortiment zboží: - potraviny - nápoje - suroviny pro přípravu jídel - káva - cigarety - drogerie - papírenské - plastikové zboží - sklo pro gastronomii - velkoobchodní vinotéka.

Maloobchod, prodej: -potraviny: -pečivo, ovoce a zelenina.

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje.

Maloobchod: -potraviny -drogerie.

Jsme firma s dlouholetou tradicí zabývající se výrobou vajec. Našim zákazníkm zaručujeme vysokou kvalitu našich produktů deklarovanou veterinárním atestem. Dodávka vajec od minimálního množství 180 ks k vlastnímu odběru v prodejním skladu. Pravidelné dodávky od 360 ks dle rozvozového plánu nejdéle do 3 dnů od snůšky.

Prodej, distribuce vajec. Další činnost: Prodej točené zmrzliny. Adresa: František Čouka Štarnov 78, 783 14 http://www.zmrzlina-starnov.cz Telefon : 585389520 Mobil: 604100701 Prodej mražených makrel. František Čouka (pobočka Štarnov) Štarnov 78, 783 14 www.makrela.zmrzlina-starnov.cz Tel: 585389520

Samoobsluha Nábřeží. Maloobchod, prodej: -potraviny.