Prodej a ochutnávky bílých i červených vín ve vinných sklípcích, kde můžete ochutnat vína polosladká, polosuchá nebo suchá. Vyzkoušejte osvědčená vína, jakými jsou Frankovka, Ryzlink vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohá další.

Výroba, prodej vína, víno. Výroba ovocných vín, ovocná vína a medoviny, medovina. Stáčení a úprava balených vod.

Ivan Hauser provozuje vinařství a vyrábí a prodává různé druhy suchých, polosuchých, polosladkých a sladkých vín.

Jan Boček provozuje rodinné vinařství a specializuje se na výrobu červených, bílých a růžových vín.

Zdeněk Benešovský provozuje e-shop s různými druhy červených, bílých a růžových vín.

Roman Antoš provozuje rodinné vinařství s produkcí přibližně 15000 lahví vína - sladké, polosladké, suché a polosuché, červené i bílé.

Lukáš Fasora provozuje rodinné vinařství a zaměřuje se na výrobu různých druhů přívlastkových a jakostních vín.

Jan Lunga provozuje rodinné vinařství s možností degustací ve vinném sklípku a zaměřuje se na výrobu různých červených a bílých vín.

Vinařství. Výroba a prodej odrůdových a přívlastkových vín a dalších produktů révy vinné, pralinky a želé.. Řízené degustace, posezení ve sklepě, turistické programy. Výroba, prodej-vína, víno, vín: -odrůdové, přívlastkové, jakostní, výběr z hroznů. Lahvové, sudové víno. Červené, bílé víno. Bílé víno: Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené, ...

Vinařství. Výroba a prodej vín. Řízené degustace s pohoštěním.

Sklep Skalák. Služby: -vinařství -vinný sklípek -ubytování -restaurace -firemní akce -oslavy -svatby -rauty -pronájem prostor pro firemní prezentace -ubytování ve vinný sklepě -turistika.

Výroba, prodej: -vinařství -víno -moravské zemské víno -jakostní víno odrůdové -jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr -jakostní víno s přívlastkem výběr z hroznů -speciální víno.

Výroba: -vín, víno. Služby: -možnost degustace.

Tomáš Jurák provozuje vinařství, zaměřuje se na mulčování sadů a vinohradů a vyrábí různé druhy bílých, červených a růžových vín.

Rodinné vinařství Klíma je malé vinařství, které se nachází přímo v Rakvicích. Vyrábíme a následně prodáváme naše vína a zájemcům nabízíme také možnost řízené degustace v našem vinném sklípku. Z celého sortimentu nabízíme vína pouze do vyprodání zásob, to je do příští sklizně. Velikost našich šarží nám nedovoluje prodávat vína starších ročníků. ...

Vinařství, výroba, prodej -víno, vína, vín -vlastní produkce -vinice, vinná réva, vinohrad -vyrábí jakostní a zemská vína, i přívlastková. vinný sklep, sklípek -posezení a ochutnávka vína, víno -posezení ve vinném sklepě 8-25 osob -degustace -sklepa stojí na křižovatce cyklistické stezky Moravské vinné a ...

Pavel Kubík provozuje vinařství, vinný sklep, vyrábí různé druhy jakostních a přívlastkových vín a poskytuje ubytování.

Vinařství, vinohradnictví, výroba, prodej -vína -jakostní, odrůdové, víno s přívlastkem -ledové víno, pozdní sběr, barrique -červené, bílé, růžové -sudové, lahvové víno -roční produkce 20000 lahví. -obhospodařuje cca 8ha vinic. Odrůdy: Muller-Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Zweigeltrebe rosé, Modrý portugal, Frankovka, ...

Jsme malé rodinné vinařství, které pěstuje výrábí a prodává víno na jižní Moravě v obci Hrušky. Produkujeme zejména bílá a červená vína.

Vinařství, vinohradnictví: -výroba, prodej, distribuce, velkoobchod víno, vína, vín -lahvové, lahvované vína -červené, bílé víno, růžové -suché, polosuché vína -vína přívlastková -pěstování réva vinná, vinice, hrozny -dodávky vína pro restaurace, vinotéky, hotely, obchodní sítě.. -víno baleno do expedičních kartonů po třech a šesti ...

Zemědělská výroba -rostlinná, vinná réva-50 ha. Výroba a prodej: -jakostní, přívlastkové, odrůdové víno, vína sudové, lahvové -vinařství. Provozovna -Vinotéka, Strážnice, Masarykova 1698. Daňové a ekonomické poradenství.

Vinařství v Kurdějově. Výroba šumivých i sladkých vín nebo vín zrajících v sudech vín z ušlechtilé odrůdy Ryzlink Rýnský. Doplňkové pěstování odrůd Veltínské zelené a Rulandské bílé. Zákazníci mohou navštívit náš vinařský dům, kde je možné zakoupit vína z naší produkce.

Vinařství u Harmáčků s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej červených, bílých a růžových vín a poskytuje ubytování.

Vinařství, pěstování, výroba vín lahvových a sudových. Pořádání degustací vína v rodinném vinařství v Pavlově. Možnost ubytování.

Víno: -pěstování -výroba -prodej -doplňky k vínu -degustace. Veltlínské zelené Ryzlink rýnský Ryzlink vlašský Cuvée Pinot (RB+RŠ+Ch).

Jaroslav Gracl provozuje vinařství a zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů přívlastkových a jakostních vín.