Prodej a ochutnávky bílých i červených vín ve vinných sklípcích, kde můžete ochutnat vína polosladká, polosuchá nebo suchá. Vyzkoušejte osvědčená vína, jakými jsou Frankovka, Ryzlink vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohá další.

Vinařství LAMBECK s.r.o. se zaměřuje na výrobu bílých, červených a růžových vín, jedná se o jakostní a přívlastková vína nejvyšší kvality.

Vinařství, výroba, prodej, dodávka vína, víno. Prodej lahvové i archivní víno. Vinný sklep, sklípek: -ochutnávka, degustace vín s odborným výkladem -ochutnání vína jednoletá i archivní, na podzim burčák či mladá vína -k vínu je podáváno tzv. degustační sousto (kostičky chleba a sýra -degustace přímo v romantických prostorách Bílého sklepa, ...

Tasovické vinařství: -výroba, prodej, distribuce, dodávka vína, víno, vín.

Vinný sklep. Prodej, ochutnávka: -Veltlínské zelené -Ryzlink Rýnský -Chardonnay -Sauvignon Blanc -Pinot Noir -Frankovka.

Kavárna s vinným barem. E-shop, prodej: - zrnková káva na espresso, na filtr - vína - přírodní limonády - dorty na zakázku. Pražírna.

Pěstování, zpracování: -vinná réva, hrozny z vlastních vinic. Výroba, prodej, distribuce, dodávka: -víno, vína, vín. Vinný sklep, nabídka, prodej, e-shop: -možnost uskladnění vín k archivaci ve vinných kójích (pronájem archivu) -posezení Šatov-sklep (25 osob), vinárna (lisovna) s krbem (25 osob), ubytování v podkroví (11 ...

Víno z rodinného vinařství (vína tradičních odrůd (Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené, Chardonnay, Müller Thurgau, Muškát moravský, Zweigeltrebe, Rulandské šedé a Ryzlink rýnský).

Vinařství. degustace v tradičním pískovcovém sklepě ve Vrbovecké sklepní uličce. Vrbovec č. ev. 88 (sklep)

Vinařství Mühlberger v okrese Znojmo se zaměřuje na výrobu svěžích a přívlastkových vín, která jsou dostupná k zakoupení i na e-shopu.

Vinařství, výroba, prodej vín. Prodáváme moravská vína bílá, červená a růžová. Prodej odrůdová vína, pozdní sběr a ledová vína. Pořádáme degustace. Prodej, e-shop: -víno, víno Sauvignon, Ryzlink rýnský, Rulandské bílé -Tramín červený, Pálava, Rulandské modré a Zweigeltrebe.

Rodinné vinařství se zaměřením na výrobu malých šarží zemského vína. Možnost zakoupení vín ve vinotéce nebo přes eshop. Možnost degustace vína, vstup domácím mazlíčkům povolen

Výroba a prodej vína z vlastních vinic. Možnost degustací, posezení, prodej přímo ze sklepa.

Rodinné vinařství, výroba, prodej vína. Vykupujeme kvalitní hrozny, ze kterých ročně vyrábíme okolo 8000 litrů vína, kterých je asi 12 druhů. Pouze vína bílá a růžová. Vinný sklep-kapacita hostovny je 50 lidí, degustace a posezení je dle domluvy. Pro zájemce je možno domluvit taky hudební produkci např. znojemské cimbálové muziky CMAS.

Výroba, prodej: -perlivá vína Šumivá vína -sycené nápoje. Služby: -lahvování, filtrování nápojů.

Sklad, zpracování, lahvovna, odbyt: -hrozny -přírodní révová vína -sklady, lahvovna, odbyt, zpracování hroznů.

Lechovická vinotéka. Maloobchod, prodej: -přírodní révová vína. Nabídka, služby: -ochutnávka vín. Sklad.

Prodej, e-shop: - víno červené, bílé, růžové, vína Pavelka - potřeby pro vinaře - stojany na víno - obaly na víno - doplňky, otvíráky - dárkové kartonové obaly - dárkové tašky - dárkové obaly ze starého dřeva - vinné nálevky - sklo nápojové, skleničky - keramika - uzávěry, nálevky

Výroba, prodej, vinařství: -víno, vína -Moravský muškát -Müller thurgau -Ryzlink vlašský -Rulandské bílé -Ryzlink rýnský -Aurelius -Rulandské bílé -Veltlínské zelené Chardonnay -Sauvignon -Pálava -Tramín červený -Neuburg -Svatovavřinecké -Frankovka Rose -Frankovka -Modrý portugal -Rulandské modré.