Prodej a ochutnávky bílých i červených vín ve vinných sklípcích, kde můžete ochutnat vína polosladká, polosuchá nebo suchá. Vyzkoušejte osvědčená vína, jakými jsou Frankovka, Ryzlink vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohá další.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -víno.

Dodavatel potravin Refi-CZ poskytuje kompletní zásobování surovinami pro výrobny lahůdek, pekařství nebo gastronomické provozovny. Dodáváme: - čerstvé i mražené maso - pečivo - mléčné výrobky - bezlepkové potraviny - uzeniny - ovoce - zeleninu - nápoje a čaje.

Specializovaná prodejna delikates a vína. Široký sortiment sýrů, uzenin, delikates a vína z: - Itálie - Francie - Španělska - Řecka - Německa - Rakouska - Holandska - Maďarska - Belgie.

Služby: - pronájem a prodej výčepních zařízení pro restaurační provozy i pro širokou veřejnost - montáže - údržba - sanitace výčepní techniky pro pivo, víno i nealko. Prodej sudového piva, distribuce potravinářských plynů, pronájem postmixů a rozvoz sirupů. Prodej výčepních zařízení: - suché chladiče - mokré chladiče - výrobníky ...

South African Wine Emporium - Váš dodavatel kvalitních vín z Jižní Afriky. V současné chvíli pro Vás dovážíme vína z více než třiceti vybraných vinařství Jižní Afriky, o kterých místní tamtamy bubnují slávu do celého světa. Máme pro Vás i takové rarity jakou je Pinotage z Chateau Naudé Wine Creation, Pinotage Diesel z vinařství Beyerskloof nebo ...

Tisková zpráva www.LaHody.cz První e-shop zaměřený na kvalitní potraviny, delikatesy a pečivo na jednom místě je spuštěn! 26.5.2011, Praha - Společnost LaHody.cz zahájila internetový prodej a rozvoz kvalitních potravin i delikates. Na webových stránkách LaHody.cz si lze objednat uzeniny, marmelády a chutney, koření, alkoholické i nealkoholické ...

Velkoobchod pro gastronomii v Praze: - samoobslužný prodej - rozvážková služba - bonusový program pro zákazníky - partnerské karty. Sortiment zboží: - potraviny - nápoje - suroviny pro přípravu jídel - káva - cigarety - drogerie - papírenské - plastikové zboží - sklo pro gastronomii - velkoobchodní vinotéka.

Dovoz potravin a potravinářských specialit. Obchodní zastoupení zahraničních firem - lihoviny, whisky, koňak, gin, vína, sekty.

Velkoobchod s nápoji. Nabídka produktů: - vína dovozní - vína tuzemská - alkohol dovozní - alkohol tuzemský.

Vinárna, vinotéka. Nabídka sudových vín.

Internetový obchod s alkoholickými i nealkoholickými nápoji za bezkonkurenční ceny. Dodáváme do 24 hodin. Kamenný obchod v centru Prahy. Široký sortiment, vše skladem.

dceřinou společností italské firmy Gruppo Italiano Vini S.p.A., Calmasino, Itálie Dovoz a distribuce alkoholických nápojů střední a vyšší jakostní třídy. Portská vína společnosti ROZES, vynikající odrůdová vína (Francie, Itálie, Chile, Argentina, Brazílie, Austrálie, Kalifornie) mix-drink MOJITO Cubana

Bohatý výběr lahvových a sudových vín z tuzemska i zbytku světa. Naleznete u nás vína z Argentiny, Austrálie, Chile, Francie, Itálie, Jižní Afriky nebo Španělska. Zahraniční sudová vína za více než přijatelné ceny.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - víno. Burzovní palác.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - víno. Centrum Chodov.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - víno.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: -víno, vína. Pasáž Lucerna.