Prodej a ochutnávky bílých i červených vín ve vinných sklípcích, kde můžete ochutnat vína polosladká, polosuchá nebo suchá. Vyzkoušejte osvědčená vína, jakými jsou Frankovka, Ryzlink vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohá další.

Prodejna sýrů, vín a sušených uzenin. Prodej, maloobchod: -sýry z celé Evropy -výroba sýrových specialit - sýrové dorty, rolády, nakládaný hermelín Vína a sušená uzenina: -vchod z ulice Věžní, Jihlava -nabídka vín z moravských, českých vinařských oblastí, zahraniční vína -zahraniční: celý svět -speciality: slámová, ledová, portská ...

Prodej - smíšené zboží

Prodej - smíšené zboží

Prodej - smíšené zboží

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nápoje - alkohol - stáčené i lahvové víno - dárkové balíčky.

Prodej - smíšené zboží

Prodej - potraviny - nápoje Prodej - tabákové výrobky

Prodej - drogerie Prodej - pečivo - mražené výrobky - nápoje Prodej - tabákové výrobky

Klenotnictví ONYX. Zlatnictví. Vinařství. Horní 2233/6 591 01 Žďár nad Sázavou.

Velkoobchod, prodej: -alkoholické nápoje, likéry, víno -nealkoholické nápoje. Provozovna: -ubytování 4 lůžkové pokoje, apartmány -společenská místnost s kulečníkem -venkovní a vnitřní restaurace, bar -společenská místnost (40 míst) vhodné pro školení, podnikové akce aj.

Internetový obchod - malované sklo Internetový obchod - sudy, soudky na víno i pálenici - kádě na ovoce zelí a vodu - vany - bednářský nábytek Internetový obchod - vína Internetový obchod - vína Internetový obchod - stojany a regály na víno Internetový obchod - someliérské ...

Velkoobchod, maloobchod, dovoz: -vína, víno z jihu Moldávie -bílá, růžová, červená -suchá, polosuchá, polosladká -polodezertní, sladká a alkoholizovaná vína.

Prodej - smíšené zboží stánkový prodej