V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Velkoobchod, prodej: -potravinářské i nepotravinářské spotřební zboží.

Výroba, prodej: -veškeré cukrářské zboží a polotovary -dortové korpusy, kapsle, kremrole, griliášové trubičky, hobliny, rakvičky -čajové pečivo, perníky -modelované zboží z marcipánu -svatební cukroví -slané pečivo.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -rostlinná másla a oleje -tuky na pečení a smažení -majonézy a tatarské omáčky -vejce -saláty BONECO -paštiky -mléčné výrobky -čaje LIPTON -oleje a margaríny -ztužené pokrmové tuky -majonézy -droždí -listové těsto -zemní stavbay Služby: -rozvoz po celém jihočeském kraji do 24 ...

Market Flop Bernartice je frenčízant společnosti Flop Jih s. r. o. od roku 2002. Našich zákazníků si velmi vážíme a nabízíme nejen široký sortiment zboží (potraviny, drogerie, spotřební zboží, krmiva pro zvířata...) včetně pravidelných akčních nabídek za zvýhodněné ceny, ale také v průběhu roku speciální promoakce jako odměnu za věrnost. ...

Velkoobchod, maloobchod se smíšeným zbožím. Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb.

Velkoobchod: - cukr tyčinky 5g - neutrální provedení obalu nebo dle dohody firemní reklamní potisk, firemní logo Výroba: - hygienicky balený cukr tyčinky 5g Potisk: - neutrální provedení obalu nebo dle dohody(firemní reklamní potisk, firemní logo) - týká se výroby cukru.

Maloobchod, prodej: -potraviny. Správa maloobchodního potravinářského řetězce: -390 02 tábor -Zavadilská 2485 -tel.: 381791321 -fax.:381791320 -mail.:info@flopjih.cz.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -tabákové výrobky.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží -průmyslové zboží. Sídlo: Jednota, spotřební družstvo Volyně.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží -potraviny.

Velkoobchod, prodej: -ucelený sortiment potravin pro stravovací zařízení.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny.

Maloobchod, prodej: -potraviny -spotřební zboží -drogerie.

Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie -hračky -průmyslové zboží -tabák.