V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Služby: -mlýn. Prodej: -výhodné ceny balených mouk přímo z prodejny mlýna -hrubá krupice -hrubá Zlatý klas -polohrubá výběrová -hladká konzumní -hladká extra speciál -krmné směsi pro drobné chovatele -mlýnská krmiva.

Výroba: -pekařské výrobky -chéb -bramborový,slezký,slunečnicový -sojový,celozrnný -rohlíky,housky -sýrový rohlík -celozrnné pečivo -sladké pečivo -kobliha -loupák -croisant Maloobchod,prodej: -potraviny -pekařské výrobky -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží -cukrářské výrobky.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potraviny -maso, uzeniny -průmyslové zboží -drogerie. Služby: -lahůdkářská výroba.

Maloobchod, prodej: -potraviny -kosmetika, parfumerie, sklo, porcelán, keramika.

Internetový obchod - avokádová olej Internetový obchod - avokádová olej

Potraviny Billa, kavárna Crosscafe, Centrum realizací interiérů Interiérum, motorkářský obchod For bikers, hračkářství Bambule a mnoho dalších obchodů a služeb.

Prodej - potraviny Pronájem - objekt v CHKO Třeboňsko vhodné k rodinné letní rekreaci - kapacita 8 lůžek

Zprostředkování - velkoobchod se dřevem Maloobchod - pevná paliva Maloobchod - potraviny - nápoje Maloobchod - tabákové výrobky Zprostředkování - velkoobchod se stavebními materiály

Prodej - kávovary Prodej - italská káva

Prodej - smíšené zboží