V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží

Maloobchod, prodej smíšeného zboží: - potraviny: - široká nabídka pečiva, ovoce, zeleniny, trvanlivých výrobků, mražené potraviny - základní drogistické zboží .

Maloobchod, prodej: - potraviny, smíšené zboží.

Obchodní společnost, dovoz, import, distribuce, velkoobchod potraviny a cukrovinky.

Mlýnská výroba: -mletí mouky. Zpracování: -pšenice. -žito.

přerušení: od: 25.1.2013. Maloobchod se smíšeným zbožím.

Držitel certifikátu ISO 9001:2001. Velkoobchod: -potraviny -základní druhy zboží: -cukr, sůl, mouka, strouhanka, krupice, mák, rýže, kroupy, luštěniny, tuky a oleje, máslo, ocet -dále nabízíme: -cukrovinky, cereální a slané výrobky, těstoviny i bezlepkové a nízkobílkovinné, cigarety, alkoholické nápoje, víno, ...

Smíšené zboží. Maloobchod, prodej: - pečivo - trvanlivé potraviny - mražené zboží - cukrovinky - nápoje, víno - drogistické zboží, drogerie - tabákové výrobky. Lze platit stravenkami.

Výroba: - olej z hroznového jádra lisovaného za studena (hroznové jádro, olej z hroznů, lisování za studena, zelené zlato). Dovoz: - výrobky Vitis Vital, bio víno, sekty Lety balónem, tipy do kuchyně.

Prodejna sítě potravin BRNĚNKA. Maloobchod, prodej: - potraviny a smíšené zboží.

Prodejproduktů od farmářů: -ovoce -zelenina -mléčké výrobky -vejce -med -pekařské výrobky -maso -štávy -mouka -cukr -ryby -květiny -konopí.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - výrobky studené kuchyně: - uzeniny, chlebíčky, obložené mísy, jiné lahůdky - dárkové koše, originální dárkové balíčky.

Hostinská činnost: - pohostinství, restaurace. Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej - čistící prostředky - rostlinné oleje.

Prodej potravin, novin, časopisů a tabákových výrobků.

Výroba a distribuce jedlých olejů. Výroba těstovin. Obchodní činnost: -zemědělské komodity, cukr a olej. Sídlo: -Divnice ev.č. 115, 763 21 Slavičín

Velkoobchod: -suroviny a potřeby pro cukrárny a cukrářské výrobny, pekárny a catering. Pro tyto provozy nabízíme široký sortiment zboží. -tuky a oleje -polevy, náplně a marmelády -kompoty -posypy -cukr a sůl -aromata -mouka.