V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Radek Padrta provozuje včelí farmu a zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů medů.

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Maloobchod, prodej: -potraviny -trvanlivé potraviny -čerstvé potraviny -kosmetika, drogerie -textil, konfekce, módní doplňky, obuv -potřeby pro zvířata -hračky, sport, hobby -auto-moto potřeby -kancelářské potřeby, papír, párty zboží -elektro, domácí potřeby -knihy, hudba, video, denní tisk.

Zpracování, výroba, prodej -včelí produkty -med.

Potravinářská výroba, prodej, velkoobchod, export: -potraviny značky RACIO -zdravá výživa -pufované a extrudované cereální výrobky -sladké a slané příchutě -standardní i BIO kvalita -knäckebroty, toasty -racionální výživa. Výhradní dovoz, import, distribuce: -zahraniční potraviny. Sortiment: -Raciolky -Polomáčené ...

Diskont pro Vaši kuchyni. Distribuce potravin.

Pavlík Pavlíková s.r.o. provozuje Můj obchod, který je maloobchodní prodejnou fungující pod záštitou Makro ČR. V prodejně naleznete široký sortiment spotřebního zboží, potravin a nápojů.

Potraviny Ngoc s.r.o. - prodej potravin a smíšeného zboží. Potraviny jsou součástí řetězce CP BALA.

Potraviny. Maloobchod,prodej: -potraviny.

Výroba potravin a polotovarů pro maloobchodní sítě .

Výroba: -rozvaděč -nízké napětí a baterie -kabely -vodiče -elektronické zařízení. -projektování elektrických zařízení -specializovaný velkoobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazenýh elektrických zařízení.

Činnost: - provoz obchodů s potravinami

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny.

Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti. Trafika. Prodej: - tiskoviny - noviny, časopisy - tabákové výrobky - alkoholické i nealkoholické nápoje - smíšené zboží - drogistické zboží, drogerie.

ADVENI MEDICAL, spol. s r. o. prodává: - směsi na bezlepkové pečivo - mouky z bezlepkových plodin - kaše, vločky, semínka.

EMMA spol. s r.o. provozuje maloobchod s potravinami.

TRC - trade s.r.o. se zaměřuje na dovoz a prodej různých druhů olejů a lískových a makadamových ořechů.

Schůzka 7.13, s.r.o. -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

PIZZA MENU s.r.o. je eshop s Italskými výrobky, na svém eshopu prodávají různé potraviny od koření, přes mouky, zmrzliny, rajčata, kávy apod.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.