V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Obchod s olejem a margaríny. Poradenství pro oblast střední Asie.

Maloobchod, prodej smíšeného zboží: - potraviny: - široká nabídka pečiva, ovoce, zeleniny, trvanlivých výrobků, mražené potraviny - základní drogistické zboží .

přerušení: od: 25.1.2013. Maloobchod se smíšeným zbožím.

Výroba: - olej z hroznového jádra lisovaného za studena (hroznové jádro, olej z hroznů, lisování za studena, zelené zlato). Dovoz: - výrobky Vitis Vital, bio víno, sekty Lety balónem, tipy do kuchyně.

Prodejna sítě potravin BRNĚNKA. Maloobchod, prodej: - potraviny a smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - výrobky studené kuchyně: - uzeniny, chlebíčky, obložené mísy, jiné lahůdky - dárkové koše, originální dárkové balíčky.

Hostinská činnost: - pohostinství, restaurace. Prodej: - potraviny - smíšené zboží.

přerušení: od: 1.1.2014 Prodej - smíšené zboží.

Výroba - svíčky. Prodej - smíšené zboží.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - lahodné víno ze Španělska červené, růžové, bílé, šumivé - delikatesy - olivové oleje, na farmě vyráběné ovčí sýry Manchego, typické španělské uzeniny, Jamón, grilované papriky, chřest a další speciality.

Internetový obchod - potraviny bagety, knedlíky, olej.