V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

přerušení: od: 3.9.2010. Velkooobchod s POPCORNEM.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

datum zániku: 10.9.2012. Velkoobchod, prodej jednodruhových koření a směsí: -technologické přípravky pro řezníky -koření a kořenící směsi pro masnou výrobu a gastronomii, zpracovatele masa -paprika sladká, pálivá -bobkový list -pepř černý celý, mletý -majoránka -kmín celý, mletý -muškátový oříšek celý, mletý -skořice celá, ...

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží, drogerie.

Bronislav Výmola se zaměřuje na výrobu a prodej vín, poskytuje ubytování ve vinařství a provozuje obchod se smíšenými potravinami.

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

vedeno již jako s.r.o. Pekařství Grugíkl

Autoservis, autobazar. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Opravy silničních vozidel. Pekařství, výroba bezlepkové mouky. Vinohradní 516, Vnorovy.