V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Prodej - potraviny - nápoje - smíšené zboží

Prodej - medovina Prodej - včelí produkty

Smíšené zboží. Potraviny.

Maloobchod,prodej: -smíšené zboží: -potraviny,drogerie,průmyslové zboží.

Čerpací stanice SILMET. Maloobchod,prodej: -pohonné hmoty (PHM*) -oleje,maziva -doplňkový sortiment. Ruční mytí aut,autoumývárna,myčka.

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Velkoobchod a maloobchod Mlynářství

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potraviny -cereálních potravin -müsli.

Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 27.01.2014 do 27.01.2023 Smíšené zboží. Prodej: - pečivo - mražené výrobky - potraviny - tabákových výrobky.

Předmět podnikání: -velkoobchod -specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -zprostředkování obchodu a služeb -výroba pilařská a impregnace dřeva

Velkoobchod, prodej: - potraviny - nápoje. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem. - byty - rodinné domy, domky - zemědělské usedlosti - rekreační objekty - pozemky. Poradenské služby.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Zprostředkování, obchodní činnost, velkoobchod, prodej: -potraviny, polotovary -ovoce, zelenina. Pěstitelské pálení, pěstitelská pálenice: -Uherský Brod, Vlčnovská 1079 tel.: 572630990; 736687475.

Maloobchod, prodej: - levné mléčné výrobky, cukrovinky, mražené zboží - nealkoholické nápoje, sirupy - pivo, sudové víno - drogerie, drogistické zboží.