Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Velkoobchod: - železářství - nářadí - spojovací materiál

Výroba, prodej: - střešní krytiny falcované, skládané - odvodňovací systémy střech - fasádní systémy - okapy

Výroba: - čepice - klobouky - kšiltovky - čelenky - zástěry - ubrusy - vlajky - šátky

Výroba: - materiály pro obuvnický, galanterní, oděvní průmysl - úplety - tkaniny

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - potřeby pro teraristiku - krmiva pro terarijní zvířata - terarijní zvířata

Pekárna. Výroba: - pečivo - chléb - zákusky - BIO pečivo

Pivovar. Výroba: - pivo - nealkoholické nápoje - destiláty

Služby: - recyklace odpadní Aramidové textilní materiály a další nehořlavé speciální textilní materiály na výrobky Výroba: - aramidové netkané textilie - leštící kotouče - bezpečnostní plachty - pracovní pomůcky

Služby: - zemědělské práce - polní a sklizňové práce Maloobchod, prodej, bazar: - zemědělská technika - náhradní díly Prodej: - spojovací materiál - akumulátory

Pekárna. Výroba: - pečivo - chléb - cukrářské výrobky

Maloobchod: -kuchyňské potřeby. -sklo. Velkoobchod: -gastro vybavení.

Dodávka a montáž: -bezpečnostní zámky, bezpečnostní a protipožární dveře, interiérové dveře, obložkové zárubně, čalounění dveří, otvírání dveří čipem, elektroinstalace.

Prodej: -hospodařské potřeby -vědra, hadice, motouzy, štětce, kartáče, smetáky, atd.

Služby: -nákup, hodnocení a svoz syrového kravského mléka.

Výroba a prodej mléka a mléčných výrobků Madeta. Připravujeme pro Vás: - mléko a smetanu - jogurty, tvarohy - dezerty - zakysané nápoje - přírodní a bílé sýry - sýrové speciality - tavené a plísňové sýry. - másla a tuk.

Maloobchod, prodej: -denní tisk -tabák -časopisy -periodika

Velkoobchod: -dveřní kliky mosazné a hliníkové -bezpečnostní kliky -okenní půlolivy -rozvory -háčky a věšáky -vruty, šrouby -stavební kování -spojovací materiál.

Prodej: -potřeby pro zemědělce -chovatelské potřeby (skot, prasata, ovce, králíci, drůbež) -elektrické ohradníky -dojící technika -svět koní - vše pro koně a jezdce -potřeby pro chov psů a koček.

Prodej - textilní tapety - tkané a pletené přikrývky pro domácnost, zdravotní zařízení, hotely - froté prostěradla - dekorační plyše - záclony

Autobazar - prodej ojetých automobilů Pneuservis - prodej, opravy pneumatik Odtahová služba