FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba, prodej: -výsekové maso -masné výrobky a speciality -hovězí kůže -vepřové krupony. Porážky: -hovězí, vepřové, skopové maso.

Tiskárna. Služby: -laminace -kroužková vazba, kalendářová vazba, černobílý digitální tisk, číslování, perforace. Výroba: -kompletní výroba knih a brožur - bez kooperací -malonákladový tisk knih a brožur již od jednoho kusu -obchodní tiskoviny. katalogy, prospekty, letáky

Výroba, prodej: -dřevěné hračky.

Výroba, návrh: -pamětní desky -označení památek -orientační systémy -odlitky z bronzu a hliníku -historické listiny a pečeti -státní a městské znaky.

Prodej: -literatura - právnická, odborná, jazyková -učebnice -mapy -CD, MC, videokazety.

Zemědělská výroba: -jatka -uzenářství, řeznictví -myslivost. Oprava: -zemědělská technika. Autodoprava.

Výroba, prodej: -pletené zboží. Mezinárodní doprava do 3, 5 t.

Výroba, velkoobchod: -zmrzliny kalíškové -zmrzliny na kopečkování -kornouty, vafle -posypy -polevy. Prodej: -dekorační materiály -skleněné poháry, lžičky -příslušenství -zařízení a doplňky.

Vinotéka Prodej: -lahvová i sudová vína. -pořádáme gastronomické přehlídky. Ubytování.

Služby: -čištění peří specielní technologií -výroba péřových výrobků -šití záclon a závěsů. Prodej: -matrace, rošty, postele -bytový textil.

Prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -televize, videa, rádia, magnetofony, myčky, ledničky, mrazničky, vysavače, mikrovlnné trouby, roboty, pračky -kuchyňka -nástroje, nářadí -zahrada -čerpadla, sekačky, hadice, květníky, příslušenství k vodě i sekačkám -motorové oleje -krbová kamna, kachlová kamna, sporáky -kotle, ...

Cukrárna, kavárna Výroba, prodej: -cukrářské výrobky.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -školní a kancelářské potřeby.

Služby, prodej: -pro jezdce -rajtky, bundy, saka, košile, rukavice, přilby -pro koně -sedla, uzdění, ohlávky, čištění, třásně, veterinární zboží, kosmetika -stájové vybavení.

Maloobchod, prodej: -exotické ptactvo -rybičky -terarijní zvířata -krmivo -akvaria -motory.

Zahradnictví: -zahradnické služby -zahradní úpravy -realizace a údržba zeleně -odborné konzultace -prodej -semena, květiny -zahradní potřeby -návrhy zahrad.

Výhradní dovozce, velkoobchod, maloobchod: -hliníková kola, disky, alukola -pneumatiky -kolové šrouby Bimecc -zabezpečovací šrouby proti krádeži BLOCKY, McGard -kompletní sortiment ocelových kol -zásilková služba -slevy prodejcům, množstevní slevy.

Výroba, prodej, renovace, výkup: -tonery -pro kopírky, laserové tiskárny -INK-JET cartridge -KMP cartridge, náhradní náplně, plnící systémy, recyklované cartridge -barvicí pásky -pro psací stroje NYLON, CARBON -korekturní pásky -barevná nylonová metráž -PAN-CAKES -pro jehličkové tiskárny, pokladní systémy, ...

Textilní výroba: -šaty a oblečky na panenky -pyžama, noční košile -šatové zástěry -kuchyňské zástěry a chňapky -prádlo pro děti i dospělé.

Velkoobchod, maloobchod: -potraviny -nápoje -drogerie.

Služby: -ubytování v apartmánu s kuchyňkou, koupelnou a WC. Maloobchod: -knihy.