FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ondřej Brdečko provozuje vinařství a zaměřuje se na výrobu přívlastkových a jakostních vín s roční produkcí přibližně 15 000 lahví.

Rodinné vinařství Mikulica. Výroba a prodej vín.

Dietrichsteinský dvůr Bulhary provozuje restauraci, ubytování, vinařství, vinotéku, a také stolařskou dílnu.

Vinařství. E-shop, prodej vín. Příjemné posezení spojené s degustací.

Rodinné vinařství. -pěstování vinná réva, vinice. Výroba, prodej: -víno, vína, vín -červené víno, bílé víno, růžové víno, rosé -vína nejvyšší kvality regulováním výnosů -bio produkce, bio vína -jakostní, přívlastková -bobulový výběr, výběr z cibéb -ledové víno, ledová vína. -jemně perlivé víno Souvinn, Ryzlink Rynský, Tramín, ...

Vinařství a výroba vín -Ubytovací služby Hostinská činnost

Výroba a prodej: - sudová, jakostní, přívlastková, archivní vína a v sezoně burčák Vinárna - degustace vín

Sklep Vinařství Nestarec. -Vinařství -výroba vín -prodej vína.

Rodinné vinařství, výroba, prodej vín, prohlídky vinic, vinařství, vína, víno, vín Zemědělská výroba rostlinná, velkopavlovická podoblast Jižní Moravy -pěstování vinná réva, vinice -obděláváme cca 45 ha vinic -přívlastková, speciální–ledová, slámová vína, barique, botritický sběr -lahvové -červené, bílé, růžové víno Produkce cca 12 ...

Výroba, prodej: -vinařství, lahvová i sudová vína -výroba vín -prodej vín -autentická vína, moravská zemská vína -degustace vín- pro max. 15 osob -odrůdy- Chardonay, Rulandské bíle, Pinot Blanc, Pinot gris, , Ryzlink rynský a vlašský, Souvignon, Tramín, Veltlínské, Dornfelder, Frrankovka, Pinot noir, Svatovavořinecké, Zweigeltrebe - vína ...

Vinařství Pfeffer s mnoholetými zkušenostmi vyrábí a distribuuje kvalitní bílá, červená i růžová vína, která jsou produkována z vinic o výměře 35 hektarů, ve vesnici Rakvice na jižní Moravě. Tuto vinici je možné si prohlédnout společně s ochutnávkou vína.

Výroba, prodej vína, víno. Výroba ovocných vín, ovocná vína a medoviny, medovina. Stáčení a úprava balených vod.

Domácí dílna - profi a hobby - nářadí, čerpadla a vodárny, dílenské vybavení, zahradní technika, kompresory, nabíječky, svářečky, žebříky.

Ruční výroba čerstvých čokoládových pralinek bez stabilizátorů. Pralinky jsou vyrobeny z belgické čokolády Belcolade. zakázková výroba pralinek na míru s obrázkem - obrázkové pralinky. Internetový prodej pralinek.

Bytové studio. Prodej: - bytový textil: - záclony, závěsy - podlahoviny: - koberce v metráži i kusové - PVC - laminátové a dřevěné podlahy - garnýže. Šití, úpravy: - dekorační textil - koberce. Podlahářské práce. Možnost pokládky podlah.

WebContent, s.r.o. provozuje eshop s: -prodejem léčivých bylin, přírodních doplňků stravy, kloubní výživy a doplňků stravy pro zvířata. Také vyrábí a prodává bylinné doplňky stravy pod registrovanou značkou Selský rozum.

Ivan Hauser provozuje vinařství a vyrábí a prodává různé druhy suchých, polosuchých, polosladkých a sladkých vín.

Výroba, prodej: -obalové folie. -polyetylenové fólie (hadice, polohadice, ploché fólie), -LDPE a HDPE sáčky a pytle v nejrůznějších rozměrech a barevných provedeních, -bublinkové fólie a sáčky z bublinkové folie, -lepicí balicí pásky s potiskem, -vázací pásky -pěnový polyetylen, -moldované materiály, -výseky z pěnového polyetylenu. ...

Roman Antoš provozuje rodinné vinařství s produkcí přibližně 15000 lahví vína - sladké, polosladké, suché a polosuché, červené i bílé.

Prodej, dodávka řezané, suché i pokojové květiny. Vážeme svatební kytice a smuteční vazby.