Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Cukrárna, výroba, prodej: - dorty - zákusky

Vývoj, dodávka: - ekonomické systémy, aplikace

Prodej, pokládka: - italský přírodní obkladový kámen

Výroba, prodej: - zařízení pro čistírny odpadních vod - zařízení pro integrované předčištění, flotaci a separaci písku - mikrosítové bubnové filtry

Výroba, prodej, distribuce: -vitamíny (vitamínové, vitaminové přípravky) -minerály -bylinné přípravky -potravinové doplňky. Vitamíny: -vitamín C, E -beta karoten -acerola -multivitamín s minerály. Minerály: -vápník+hořčík+zinek -vápník+vitamín D3 -glukosamin sulfát+vápník+vitamínD+jód -zinek -vápník -hořčík -chrom ...

Květinářství. Prodej: -kytice slavnostní, příležitostní, dárkové, pro radost -svatební floristika, komplení květinový servis -smuteční vazba -bohatý výběr doplňků, dárkových předmětů, keramiky, -keramických obalů -kvalitní vína, dárkové koše -sezonní dekorace -dekorace interiérů, kanceláří -přesazování květin, výsadba truhlíků.

Poradenství v oblasti potravinových doplňků a ekologie. Prodej: - ekologické čistíci prostředky nezatěžující přírodu ani vodu, bez toxických látek - potravinové doplňky na přírodní bázi: - živý kolagen - colostrum i kosmetika s colostrem - probiotika a prebiotika pro výrobu domácích jogurtů.

Marivet, s.r.o. je maloobchod s dámskými oděvy.

FEIFERstav, s.r.o. je společnost poskytující zateplení fasád, umělecké fasády, štukové, výstavbou hrubých staveb a kompletních rodinných domů.

Internetový obchod, e-shop: - kondomy - lubrikační gely - erotické pomůcky.

VISIBOX, s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem potravinářských obalů.

KOOPEREX, s.r.o. má velkoobchod a obchodní zastoupení zahraničních firem: -DIRAK díly pro výrobu rozvaděčů a ostatní kovovýrobu -PINET díly pro kovovýrobu-klavírové panty, pružinové panty, bednové, mechanické a magnetické uzávěry, rukojeti vnitřní, vnější, sklopné, vzpěry proti zavírání ... -WEH adaptéry pro plynové ...

LPB, s.r.o. vlastní lisovnu plastických hmot. Vyrábí: - vyfukování obalů z plastů - plastové obaly pro kosmetiku, farmacii, chovatelství

Schůzka 7.13, s.r.o. -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

PIZZA MENU s.r.o. je eshop s Italskými výrobky, na svém eshopu prodávají různé potraviny od koření, přes mouky, zmrzliny, rajčata, kávy apod.

KROSIT s.r.o. zajišťuje prodej: - kuchyně - nábytek - postele - matrace - obývací stěny - ložnice - dětský nábytek - předsíňové stěny - botníky - zahradní nábytek. Internetový dům VYBERSITO.CZ - sortiment nábytku, postelí, matrací, obývacích stěn, ložnic, dětského nábytku, kuchyní, předsíňových stěn, botníku, zahradního ...

Společnost Urbania, s.r.o. navrhuje, vyrábí a prodává mobiliář vhodný nejen pro obce a města. V našem širokém sortimentu naleznete lavičky, koše, stoly, venkovní pítka, květináče, přístřešky, informační tabule nebo cyklostojany. Dále se také zaměřujeme na dodávku a montáž dopravního značení. Naše výrobky jsou určeny do prostor s vysokými nároky na ...

Majs, s.r.o. se zabývá zprostředkováním obchodu a služeb, velkoobchodem, maloobchodem, prodejem kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin.

Kamenná prodejna a internetový obchod s látkami. Prodej bambusových a bavlněných úpletů, teplákoviny, viskózového a sportovního úpletu, nápletů, softshellu.

Mydekor s.r.o. se zaměřuje na prodej kusových mýdel, mýdlových kytic, závěsných ozdob, sošek a svícnů. Prodejní stánek společnosti se nachází v obchodním centru Brno Olympia.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. - Sanitární zboží. - Vybavení koupelen. - Sprchy, příslušenství - Sprchové kouty - Vany rohové, vířivé, masážní - Koupelnový nábytek - Krbová kamna (krbové). Výroba: - PP obaly - PP fólie - PP sáčky.

Prodej, e-shop: - přírodní vonné sójové svíčky - svíčky z včelího vosku - vykuřovadla - čajové svíčky. Zakázková výroba, originální dárkové balení (firemní dárky, upomínkové, svatební výslužka).

Prodej zdravé české kosmetiky, e-shop: - deodoranty - šampony na vlasy - tělové peelingové kondicionéry - krémy, balzámy, mýdla - šumivé bomby do koupele - konopná kosmetika.

Internetový e-shop se spojovacím materiálem pro kutily i řemeslníky. Dodáváme zemní vruty, ale i široký sortiment spojovacího materiálu - vruty, šrouby, hřebíky, trhací nýty, matice, podložky, tesařské kování, hmoždinky a další.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Výroba, ...