FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Bioprodejna, e-shop - bio potraviny - luštěniny - bio ovoce a zelenina - polotovary - doplňky stravy - nápoje.

Maloobchod, prodej: - dětská certifikovaná obuv - dětské čepice, kloboučky, punčocháče.

Distribuce, rozvoz: - přírodní pramenitá voda - výdejníky

E-shop: - výukové materiály angličtina pro děti - knihy - CD, DVD - hry

Prodej, e-shop: - dámské a pánské oblečení, oděvy Prodejny: Tylovo nábřeží 418 50002 Hradec Králové Tel.: 774494787 Francouzská 31 120 00 Praha 2 Vinohrady Tel.: 777199470

E-shop: - zahradní technika - zahradní nábytek - skleníky - krby, kamna

Výroba, renovace, ladění - hudební nástroje - piana, pianina a klavíry. Pobočka: - Bohutice 271, 671 76 Olbramovice - tel.. 777 070 753.

Likérka. Výroba: - alkoholické nápoje, lihoviny - konzumního lihu. Výroba, prodej, distribuce: - likéry a lihoviny: - specialita - spišská borovička - vodka, tuzemák, švestka, hruška, mandle, malina, meruňka, griotka, třešeň, jablko, gin, režná, fernet citrus, fernet, pepermintový likér, konzumní líh 80%.

Paliva - Přibylová tel: 606 648 758 Prode paliv z kryté skládky: - suché uhlí hnědé, černé, koks - brikety uhelné, dřevěné-volné i balené - palivové dřevo měkké, tvrdé, vyschlé, volné i balené, třísky na podpal - propan-butanové bomby 2, 10, 33kg. Uhlí a jiná paliva Vám dopravíme až na místo určení. Zlevnili jsem cenu za dopravu a ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy - outdoorové vybavení - batohy, boty - elektrokola. Půjčovna, pronájem: - horská kola - elektrokola - vozíky za kolo - hole pro Nordic Walking.

Internetový obchod, e-shop: - koženky - kůže (hovězí).

Velkoobchod: - káva, čaj - cukrovinky, čokoláda, bonbony, žvýkačky - těstoviny, koření.

Maloobchod, prodej: - substráty, hnojiva - grow boxy.

Výroba, e-shop: - šité (sutaškové) šperky.

Obchodní společností, prodej, vývoj, distribuce: - mražené pekařské výrobky - mražené pečivo k dopečení.

Dodávka: - doplňky stravy - zdravé potraviny - dentální hygiena, kosmetika.

Výroba, E-shop: - technické, chemické, ekologicky progresivní a sprejové přípravky pro zdravotnické, kosmetické, veterinární a technické účely; - kosmetické přípravky; - laky na vlasy- řady Ovocná linie a Bylinná linie: s heřmánkem, kopřivou, meruňkou a ovocnými vosky; - tužící pěny řady Ovocná linie a Bylinná linie: s heřmánkem, kopřivou, ...

Výroba a prodej ekologických podpalovačů a ručně litých svící.

Prodej vlasové kosmetiky značek Aussie, TRESemmé, Joieda, Mark Hill, Organix, Lee Stafford.

Dodávky svařovacích a pájecích materiálů Lepidla Prodej spojovacího materiálu Brusné kotouče

Výroba, opravy, úpravy, prodej, práce: - renovace starožitného nábytku - originální starožitný, selský nábytek - výroba-repliky (truhlářství) - odstraňování starých nátěrů z dřevěných povrchů louhováním - zakázková výroba dle požadavků: - vybavení obchodů, restaurací, kuchyní, ložnic, dětské a obývací pokoje atd. Výkup, bazar, ...