FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
VELKÝ VÝBĚR ELEKTROSPOTŘEBIČŮ NAJDETE NA STRÁNKÁCH: www.bazarcentrum.cz DENNĚ PŘES 300 KUSŮ ZBOŽÍ: Pračky. Myčky. Sporáky volně stojící i vestavné. Sklokeramické desky. Trouby. Sušičky. Lednice. Mrazáky. Prosklené chladnice, mrazáky, vitríny. Mikrovlnky. TV. Audio. Video. PC. Vysavače VORWERK. Nábytek a jiné. Každodenní prodej na tel.: 777 ...

Pekařství. Výroba pekárenských výrobků - bílé pečivo

Výroba: - bonsajové misky - keramické miniatury - užitková keramika.

Prodej, servis: - kopírky - Počítače-montáž, prodej - zakázková výroba - hardware, software - autorizované středisko registračních pokladen - psací stroje-elektrické, mechanické - kalkulátory. Služby: - kopírování černobílé i barevné A4-A0 (velkoformátové kopírování) - vázání materiálu - laminování - renovace ...

internetový obchod - parfémy - přírodní kosmetika - bylinné a speciální přípravky pro zdraví

Drogerie Maloobchod, prodej: - drogerie.

Prodej: -knihy, CD, MC, turistické mapy, průvodce a známky, obrázky, pohlednice, poštovní známky, papírenské zboží, dekorační sklo, esenciální oleje.

Velkoobchod, přímý dovoz čajů: - firmy KWONG SANG LTD. HONG KONG, CHINA čaje sypané, na váhu, zelené, černé, bílé, žlutozelené, červené, maté, bylinné a ovocné balené v plechovkách, krabičkách, dárková balení - aromatické lampy, eterické oleje, vonné tyčinky Indie, Tibet - indické a africké suvenýry (sošky, dózy, potahy, šperkovnice, ...

East Bohemia Fruit je odbytové družstvo ovocnářů, které se zaměřuje na pěstování a prodej ovoce, především prodej jablek, prodej višní, prodej hrušek a další. Máte-li zájem o náš prodej ovoce, kontaktujte nás, nabízíme kvalitní ovoce z regionů Hradec Králové až Liberec a další.

Výroba, dodávka, prodej: -škrábadla -budky -šplhadla pro kočky -chovatelské potřeby pro kočky -celé sestavy.

Dopravní značení: - vodorovné dopravní značení na pozemních komunikacích: buď obnova stávajícího nebo zřízení nového dle požadavků objednatelů - svislé dopravní značení - přechodné dopravní značení - bezpečnostní prvky. - bezpečnostní značení v halách - značení cest, manipulačních prostor

Velkoobchod, prodej: -náplasti SPOFA -kondomy PRIMEROS -gumové rukavice pro domácnost, zdravotnictví a průmysl -dětská šidítka -koupací čepice -prodejní automaty na kondomy -latexové prsty a rukavice pro elektrotechnický průmysl. -reklamní kondomy, náplasti Doručovací adresa: Textilní 187, 506 01 Jičín

Výroba, prodej: - stoupací technika - hliníkové žebříky - odpadkové koše - pro oblasti koupelny a kosmetiky, včetně domácnosti a kanceláře.

Výroba, prodej, opravy: - kožené řemeny hnací - dopravní pásy PVC Výroba, šití: - plachty na fóliovníky.

Pletařská a textilní výroba. Výroba, prodej: -ponožky letní, zimní, pracovní

HROT-ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA Výroba, prodej, servis: -zemědělská, lesnická, komunální technika -zámečnictví -výroba tlakových hadic.

Potraviny-prodejna Maloobchod, prodej: -potraviny.

Internetový obchod se zaměřením na prodej - nábytek z masivu - matrace - rošty - ratanový nábytek - hračky - stavebnice - sportovní potřeby, fitness - krbová kamna - zboží pro dům, byt a zahradu.

Služby: - činění kůží, kožešin - preparace lovecké zvěře

Malooobchod, velkoobchod, prodej: - alkoholické i nealkoholické nápoje

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dopravní zrcadla -interiérová zrcadla

Výroba: -produkty z ovoce a zeleniny.