FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Stavební a obalová dřevovýroba: Bedny: - celodřevěné - fytocertifikace Palety: - dřevěné - z jehličnatého i listnatého řeziva - nosnost palet od 50 do 3000 kg. Lešeňové podlážky: - zhotovíme dle ČSN pro běžné trubkové lešení, systém HAKI dle přání zákazníka. Pilařská výroba: - pořez kulatiny do délky 14 metrů a průměru 55 cm - ...

Restaurace. E-shop: - šperky - čaje - dárkové předměty

Firma Obuv-Trendy Bečvářová Vám nabízí:trendy obuv, boty, ručně šité kožené sandály, dámské, pánské a dětské boty, náramky, náhrdelníky dámské kabelky, tašky, dámské a pánské peněženky, Sortiment neustále obnovujeme a doplňujeme. OBUV-TRENDY -nákup krásného, luxusního zboží od známých i méně známých módních návrhářů za dostupné ceny.

Likérka. Výroba: - alkoholické nápoje, lihoviny - konzumního lihu. Výroba, prodej, distribuce: - likéry a lihoviny: - specialita - spišská borovička - vodka, tuzemák, švestka, hruška, mandle, malina, meruňka, griotka, třešeň, jablko, gin, režná, fernet citrus, fernet, pepermintový likér, konzumní líh 80%.

Výroba a prodej ekologických podpalovačů a ručně litých svící.

Prodej vlasové kosmetiky značek Aussie, TRESemmé, Joieda, Mark Hill, Organix, Lee Stafford.

Výroba, prodej: - úklidová a čistící technika - jednokbelíkové a dvojkbelíkové úklidové vozíky - servisní vozíky - mopy a držáky mopů - rohože - úklidová technika na mytí oken - vozíky na sběr a třídění odpadů - vozíky se všeobecným uplatněním ve zdravotnictví - stěrky na podlahu - výrobky z mikrovlákna - drátěný program - ...

Zlatnictví Iveta je obchod v Opočně, které provozuje vlastní eshop na stránkách www.zlatnictviiveta.cz. Zabýváme se prodejem zlatých, stříbrných a ocelových šperků, českých granátů, pánských, dámských a dětských hodinek.

Produkty zdravé výživy - potravinové doplňky. - apiGlukan - apiVitamin - ACEROLA

Internetový obchod, e-shop, prodej dětské obuvi. Dětské sněhule, holínky. Dámské holínky.

Dodávka, prodej: - volnočasové bavlněné kalhoty FISSSHY.

Prodej: -nástroje pro obrábění kovů, plastů a neželezných kovů -nástroje pro vytvoření kompletních technologií ve strojírenství, tj. soustružení, frézování, vrtání, závitování. Výroba, prodej: -ochranné pracovní pomůcky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím Zámečnictví, nástrojářství

Maloobchod, prodej: -papír. -kancelářské potřeby.

Naše firma se zabývá zeleninovou a květinovou sadbou. Dále květinami pro Váš balkón, výrobou smutečních věnců a kytic. Tvoříme dušičkovou i adventní vazbu. Prodáváme substráty, hnojiva, postřiky.

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Kosmetické studio. Kosmetické služby pro ženy i muže: - ošetření všech typů pletí - líčení - permanentní prodlužování řas - manikúra - peeling. Prodej: - tělová kosmetika - dárkové poukazy.

Činnost: - Vývoj, nasazení a servis software v automatizaci výrobních linek a strojů - programování elektronických čipů na profesionálních zařízeních - poradenská činnost v automatizaci a výrobě

Prodej, e-shop: - krajkářské potřeby - příze bavlněné, lněné, efektní - podvinky - paličky - podušky, stojánky

E-shop: - biopotraviny - ovoce, zelenina - bedýnky - maso

Činnost: - reklamní agentura - tisk - vizitky, létaky - webové stránky - tiskoviny - reklamní předměty

Výroba: -speciální přepravníky a palety -klasické palety -skládací palety