FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Zabýváme se opravami, montáží, výrobou a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajišťujeme také revize požárních klapek.

INTE Papír-kancelářská technika Inte. Prodej: -papír -kancelářská technika.

Maloobchod, prodej, květinářství: -květiny...

Dovoz, prodej, e-shop: - plastové boxy - kufry na nářadí - plastové, hliníkové - vodotěsné boxy - organizéry, krabičky - rybářské kufry a batohy.

Služby: - rehabilitace - elektroterapie - laseroterapie - kryoterapie - pilates - potravinové doplňky. Rehabilitační ambulance: Komenského 821, Trutnov

Maloobchod, e-shop: - outodoorové vybavení - sportovní oblečení - obuv - batohy - lyžařské vybavení.

Služby: - cukrárna. Výroba: - dorty - cukroví - koláče - chlebíčky - láhůdky.

Farma Mejsnar Výroba: - mléčné výrobky - mléko - smetana - sýr - tvaroh - kefír - jogurt. Služby: - rozvoz mléčných výrobků do domu - senážování, sekání, shrnování, lisování, balení do fólie, převoz sena a slámy.

Prodej, e-shop: - jezdecké potřeby - potřeby pro chov koní a hospodářských zvířat - chovatelské potřeby. Pobočka: Na Struze 30 ( býv. poliklinika ) Trutnov tel.: 731 085 413 PO 15 - 18 hod. ÚT 15 - 18 hod. ST 15 - 18 hod. PÁ 15 - 18 hod. SO 09 - 12 hod.

Služby: - umělecký pozlacovač - pozlacování

E-shop: - těhotenské oblečení - kosmetika - dětské oblečení - hračky

E - shop - mandaly - energetické obrazy - originální oděvy Kurzy - malby na hedvábí - automatické kresby Výtvarná dílna - malby na hedvábí - automatické kresby

Knihařství a kartonáž: - knihařstvi - pořadače lamino kroužkové - pořadače pákové - pořadače firemní a zakázkové katalogy s plnobarevným tiskem - pořadače z recyklovaných materiálů - pořadače plastové z PVC materiálů včetně potisku sítem - ostatní výrobky z PVC fólií - výroba všech druhů pořadačů s reklamním a firemním tiskem.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Výroba, prodej: - zábrany na truhlíky do oken (bez vrtání).

Velkoobchod, prodej a rozvoz potravin - vejce - žampiony - sýry - cibule.

Autobusová a mikrobusová doprava s kapacitami 8 osob, 16 osob, 20 osob, 30 osob a 49 osobo. Mezinárodní i vnitrostátní.

Maloobchod, prodej: -obuv, obuvi -kožená galanterie.

Zahradnictví: - Dárková, svatební a pohřební vazba. - Jarní sadba květin a zeleniny, balkonové květiny. - Sezónní prodej čerstvé zeleniny. - Zahradnictví. - Vazba květin a věnců. - Sadba zeleniny a květin.