FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Společnost Rafra zajišťuje prodej, nájem a revize bezpečnostních záchytných sítí, prodej sportovních, průmyslových a stínících sítí. Dále taky služby v oblast bezpečnosti práce ve výškách, praktická i teoretická školení, technologické postupy a komplexní technickou podporu.

Výroba, dodávka, prodej, velkoobchod, maloobchod: - zdravotnické ošacení, oděvy pro zdravotníky - lůžkoviny pro nemocnice, ústavy, hotely - gastro oděvy.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, oprava, servis - osobní ochranné pracovní pomůcky, prostředky - pracovní obuv, oděvy. Ochrana dýchání, zraku, sluchu. E-shop.

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.

Společnost XPneu s.r.o. je pneuservis: - osobní, SUV a lehké užitkové vozy všech značek - prodej pneumatik a hliníkových či plechových disků - přezouvání RUNFLAT pneumatik - opravy defektů - likvidace ojetých pneumatik zdarma - přezouvání (i s čidlem) a vyvažování kol - sezónní uskladnění pneumatik - mytí kol buď ruční nebo v myčce

Prodej, e-shop: - běžecké boty, běžecké a sportovní oblečení, sportovní doplňky a sportovní výživu

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -lepidla -potřeby pro malíře -stavební chemie a nářadí -těsnění -průmyslové lepící a těsnící pásky. Oficiální distributor hydroizolačního systému AKVATRON.

Prodej, e-shop: - stavebniny - zahradnické potřeby Řemesla: - umělecké kovářství - dokončovací práce z přírodního kamene

Dodávka, prodej: - obalový materiál - potravinářský průmysl - víčka - papírové kelímky - hliníkové dózy k balení paštik, pomazánek, krémů - hliníkové fólie pro farmaceutický a potravinářský průmysl - TOPPER - Y - převlečené transparentní plastové víčko uzavřené AL víčkem tepelným přivařením - stroje a zařízení pro potravinářský ...

Prodej, distribuce, výroba: - luxusní nákupní tašky - spotřební obalový materiál - svačinové tašky - sáčky na odpad a pytle - obalové materiály. Sklad: - Polanecká 803/72, 721 00 Ostrava - Svinov - tel.:596964417, 596967897.

Autobazar - pneubazar Prodej - autodíly - autokosmetika Odtahová služba

Autoservis. Diagnostika vozidel. Geometrie náprav osobních a užitkových automobilů. Klimatizace. Pneuservis. Prodej, internetový obchod, e-shop: - autodíly, náhradní díly.

Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje Autosalon a autoservis Škoda v Havířově a Třinci. Realizujeme prodej, autoservis i autopůjčovnu vozů Octavia, Fabia, Kamiq, Karoq, Kodiaq, Scala, Roomster, Yeti, Rapid a dalších. Vybrat si můžete i ojeté vozy z programu ŠKODA PLUS.

Společnost Pneu WAY, s.r.o. provádí defekty, výměnu pneumatik, geometrii náprav a uskladnění pneu.

Dovolte, aby jsme Vám představili náš e-shop. KONOPEX Market je e-shop specializovaný na konopné produkty. Naleznete zde širokou paletu výrobků od konopných potravin, pochutin, přes CBD/CBG/CBN oleje a CBD květy, až po semena konopí, konopnou kosmetiku nebo kategorii věnovanou zvířatům. Z našich produktů Vám může dále nabídnout konopné a ...

Společnost BIOTTER PHARMA s.r.o. má na svém eshopu k prodeji zdravotnické přístroje a přípravky z dermokosmetiky.

Společnost Top On Trail s.r.o. se specializuje na prodej legendární sportovní obuvi nejlepší kvality - Five Ten. V nabídce na eshopu má cyklistická kola, vybavení na kolo, fitness trénink a další. Zaměřujeme se na nejvyšší kvalitu a tedy spokojenost každého zákazníka.

Elcompany se zabývá dodávkami kancelářských potřeb, tonerů, drogerie a dalšího do firem.

Farma. Pěstujeme cherry, koktejlová, keříková rajčata, salátové okurky. Vlastní med květový. Návštěvnické centrum s ukázkovým skleníkem.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Vlněná klubka poskytují na svém eshopu nákup přízí jako je vlna, akryl, bavlna a další potřeby, jehlice.

Dodavatel, distribuce: - technologie uskladnění, vyskladnění krmiv, zrnin a vedlejších produktů potravinářského průmyslu - polyetylénové tuby, složené ze tří vrstev v černé a bílé barvě, vyrobené z materiálů prvotřídní kvality. Internetový prodej, eshop, e-shop www.agro24.eu: - agrotechnika, zemědělská technika: - plnící ...

- Levnedarecky.cz upomínkové předměty s potiskem, soutěžní trofeje a medaile, dárkové kazety, dárkové zboží prodej, sportovní poháry. Maloobchod a velkoobchod. - Profikoreni.cz kořenící směsi, vývary a bujóny, dochucovací omáčky, marinády a pasty, tekutá koření, drcené bylinky. Maloobchod a velkoobchod.

Výroba: - kovové a pozinkované doplňky střešních krytin - stoupací rošty - střešní stupínky - vzpěry - sněhové zábrany - protisněhové háky.