FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodejna dětského a kojeneckého zboží. Prodáváme kočárky, autosedačky, hračky, cestovní postýlky, hrací deky, tříkolky, jídelní židličky, chodítka, lehátka, dětské matrace, ohrádky, postýlky, přebalovací pulty, přebalovací podložky, hrací deky, kolotoče nad postýlku a mnoho dalšího.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - kočárky - autosedačky - chodítka, jídelní židličky - textil - hračky

Slezská zahrádka spol. s r.o. je rodinná společnost zaměřující se na výrobu domácích marmelád, džemů, ovocných a bylinných sirupů a dalších sladkostí.

Čalounictví, opravy všeho druhu Opava: - opravy čalouněného nábytku - výroba válend a dvoupostelí - výroba matrací jakýchkoli rozměrů - taburety - čalounické práce na zakázku - čalounění dveří - opravy sedadel aut a autobusů - šití potahů do aut a autobusů - opravy sedadel motocyklů - drobné opravy kabelek, batohů a bot - všívání zipů ...

Keramická dílna, výroba: - užitková a dekorativní keramika

Prodej: - autokosmetika - motokosmetika - úklidová chemie

Činnost: - prodej a výroba výukových předmětů - didaktické hry a pomůcky pro školy

Činnost: - výroba dřevěných hodin - výroba dřevěného nábytku, schodů, podlah

Výroba a prodej stavebnice ptačí budky a hmyzí hotely.

Pěstitelské pálení. Pálenice.

Pobočka. Pneuservis. Pneuservisní služby: - pro osobní, nákladní vozidla - pro stavební, zemědělské a lesnické stroje. Prodej, opravy: - pneumatiky. Protektorování pneumatik. Sídlo firmy: - Malostranská 586, Šenov u Nového Jičína.

Specializujeme se na prodej filtrů a olejů, servis strojů a autodopravu. Prodej, e-shop: - biologické přípravky ADRO (do septiku, proti zápachu, do jezírek, kompostů a čistíren odpadních vod, do potrubí) - čerpadla, čerpací technika a nádoby - aditiva, oleje, brzdové kapaliny - výčepní zařízení a sestavy - čističe, odmašťovače.

PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 30 letou tradicí, dnes nově v moderních klimatizovaných prostorech obchodního střediska Breda & Weinstein.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin Hostinská činnost - Kuželna Dobroslavice

Rudolf Muroň zajišťuje prodej klempířských a pokryvačských materiálů, opravy střech, střešních oken a krytin, klempířské a pokrývačské práce.

Prodej: - nové i použité pneumatiky - nové i použité ALU disky, plechové disky. Přímý dovozce, prodej: - vymezovací kroužky - matice - šrouby - bezpečnostní šrouby a matice - chromované ventilky - skryté ventily - plastové krytky - distanční, vymezovací podložky.

Výroba, prodej: - transportní dřevěné bedny - transportní dřevěné kontejnery - transportní dřevěné nosiče - všechny druhy transportních palet - prokladové lišty, hranoly - bednící dílce.

Jsme autorizovaným prodejcem výrobků Bishop´s Original. Najdete u nás přísady do motorových olejů, do převodovek a diferenciálů, do posilovačů řízení, aditiva do nafty, benzínu a bioetanolu E85. Tyto aditiva prodlužují životnost zařízení antikorozivními účinky a snížením tření mazaných ploch. Zároveň zvyšují výkon a snižují spotřebu paliva, či ...

Společnost VENKART - Karla Věntuse se zabývá výrobou a následným prodejem papírových či dárkových krabic a různých obalů na potraviny jako je cukroví, cukrovinky, dorty, koláče, zákusky, výslužky a pizza. Jsme schopni vyrobit jakýkoliv tvar krabice dle katalogu FEFCO. Na Vaše přání zajistíme potisk krabice sítotiskem. Nabízíme obaly pro ...

Kozí farma. Chov: - kozy -krávy jersey Prodej: - mléko, mléčné výrobky.

Pobočka. Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - pyrotechnika, ohňostroje - párty sortiment - konfety - helium do balónků - kostýmy Služby: - realizace ohňostrojů.

Výroba, e-shop: - letecké modely - házedla

Trezory: - opravy - prodej - otvírání - výroba klíčů. Výroba: - klíče FAB - autoklíče - bezpečnostní klíče. Montáž bezpečnostních zámků a systémů. Pobočky: - Ostrava, Nádražní 9: - tel.: 596132225 - Olomouc, Sokolská 18: - tel.: 585237700.

Maloobchod, prodej: - koberce - PVC - záclony - dekorační látky - ložní prádlo - povlečení a deky z mikrovlákna - předložky - čistící zóny - bytový textil (ubrusy, utěrky, polštářky atd.).

Zbyněk Vařecha realizuje profesionální ohňostroje na míru.