FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Diskontní prodej módní dámské, pánské a dětské konfekce a doplňků. Ve většině prodejen je nabídka oddělení dámských nadměrných velikostí.

Slezská Zámečnická s.r.o. zajišťuje výrobu požárních žebříků a další kovovýroby.

VAKPLAST vyvíjí a vyrábí vertikální hydroponický systém pro pěstování.

Společnost Natios Health, s.r.o. na svém eshopu Natima nabízí doplňky stavy, kosmetické výrobky, kávu, čaj.

Společnost Sacramentum company s.r.o. nabízí široký sortiment minerálů všech velikostí, druhů i barev na svém eshopu.

Kovovýroba: -výroba dílů metodou třískového obrábění na CNC strojích. Vývoj, výroba: - těsnící systémy, těsnící prvky pracující v dynamickém i statickém zatížení: - těsnění pneumatických, hydraulických válců - stírací kroužky TMA - těsnění pístnice TMS, těsnění pístu TMK - vodící kroužky TMF - opěrné kroužky ...

Komplexní sanitační programy - profesionální hygiena. Balící a obalový materiál. Strojní mytí nádobí v kuchyňských provozech. Vonný program.

Výroba lahůdkářských produktů: - chlebíčky, bagety, saláty a dezerty vlastní výroby. Zajištění rozvozu chlebíčků a dezertů a cateringu pro Vaše akce s účastí do 700 osob. Rozvoz v rámci Ostravy při objednávce nad 500Kč ZDARMA Kavárna MALEDA bar Provoz kavárny s nabídkou kávy, dezertů a chlebíčků vlastní výroby, ledových sklenic ...

Vinařská společnost zaměřená na výrobu exkluzivních ovocných vín

Eshop s kuřáckými potřebami - filtry, drtičky, papírky, vaporizéry, semena, zapalovače a další.

Společnost Mujvit s.r.o. na svém e-shopu nabízí vitamíny na míru. Nejprve se sjedná konzultace a poté klientovi doporučíme vitamíny na míru na základě životního stylu a stravy.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - dárkové předměty, dárky - ručně vyráběné svíčky - keramika.

Velkoobchodní prodej: - alkoholické nápoje - značková vína - sekty - vermouthy - značkové lihoviny - pivo - nealko nápoje - energy drinky - koloniální zboží - tabákové zboží - cigarety, tabáky, doutníky.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Prodej, E-shop: - jezdecké potřeby - potřeby pro koně - vybavení stájí, stájové potřeby - ohradníkové potřeby - krmiva - vitamíny - podkovářské zboží.

Provozovatel internetových obchodů - QRSHOP.cz a ESHOP-ROHOZE.cz. Nabízíme odborné poradenství a kvalitní zákaznický servis.

Pavel Janíček zajišťuje grafické úpravy, firemní tiskoviny. Tisk - tiskoviny - vizitky - karty Prodej - dárkové předměty

Společnost I wanna shoes, s.r.o. provozuje eshop s obuví.

Firma se zabývá prodejem medu. Výroba pomazánek z čokolády a ořechů. Med a krémy pro potravinářský průmysl.

Čokoládovna v centru Ostravy. Ruční výroba čokolády.

E-shop Intimidao je obchod se spodním prádlem, ponožkami pro muže i ženy.

On-line prodej elektronických cigaret, dýmek, e-liquidů, baterií, gripů a veškerého příslušenství k elektronickému kouření již od roku 2008. Prodáváme značky Joyetech, ismoka-eleaf, smoktech, vaporesso, kangertech, liqua, dekang, impéria atd. V Ostravě máme již několik let kamennou prodejnu. Prodáváme na maloobchod a velkoobchod.

Prodej, maloobchod: -luxusní prádlo -doplňky -pánské i dámské spodní prádlo. Prodejna, Ostrava - Bělský Les: - Zdeňka Chalabaly 3041/2 - tel.: 810999999; 596013333.