FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Opravy silničních vozidel -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich ...

Výroba a prodej: - dorty - cukroví - vánoční cukroví - zákusky - bezlepkové výrobky.

E-shop: - ozdoby na nehty - laky na nehty - airbrush - akryly - glitry - obtisky - bižuterie - parfémy.

Prodej, velkoobchod: - kompletní sortiment sedlářského kování pro sedlářskou, galanterní a kynologickou výrobu.

E-shop, internetový prodej: - skleněné výrobky - sklenice na víno - džbány - skleněné vázy, mísy - pískování skla (sklenice, hrnky, mísy, vázy, džbány a karafy)

Prodej, e-shop: - vonné vosky, svíčky, oleje - aroma lampy - dekorace - pokladničky - keramika.

Prodej, e-shop: - korálky, pedig, fimo - ubrousky - korálky - bižuterní komponenty - polystyrenové výlisky - předměty k dekoraci - knoflíky - bižuterie - Yankee Candle. - chilli Kurzy: - košíkaření - korálkování.

Pečení dortů a cukroví pro Přerov a okolí. Prodej: - marcipánové a ostatní ozdoby, designové prvky, polevy a potřeby pro cukráře a cukrářky. - potahové a modelovací hmoty. Obchodní společnosti LYONES (slevy a akce).

Distribuce: - těstoviny - rostlinné krémy, omáčky, olivové oleje - sterilizovaná zelenina.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny

Maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby - kancelářská technika (kromě počítačů) - papír (kancelářský, faxový, technický, xerografický, tiskopisy, etikety, obálky, sešity, bloky). - kovový speciální kancelářský nábytek (skříně na mapy, registrační skříně). Oprava, servis: - kopírovací stroje, kopírky SHARP, MINOLTA, CANON, ...

Prodej, pneuservis: - pneumatiky - pneumatiky i protektorované - disky

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Prodej - léčivé rostliny: - byliny - čaje, tinktury, sirupy - tinktury z pupenů Mgr. Podhorná - oleje, masti - vitamíny - přírodní kosmetika - přípravky Dědka kořenáře - tradiční čínská medicína - zdravá výživa.

Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Ohňostroje Přerov Prodej: - zábavná pyrotechnika - ohňostroje - ohňostrojové práce - nápisy, loga, čísla - provádění ohňostrojů pro jakoukoli příležitost.

Výroba, prodej: - textilní hračky a didaktické pomůcky - plyšové hračky - kojenecké hračky - maňásci, prstoví maňásci, polštářky, dekorativní sítě, kapsáře, pohádkové čepičky, karnevalové kostýmy, molitanové stavebnice - žížala Jůlie - lichožrout Hihlík - Kuky - Saxána - výroba reklamních maskotů. Sídlo firmy: - Sušice 86, 75111 ...

Maloobchod, prodej: Prodej náhradních dílů na nákladní i osobní automobily. Kompletní servis, výroba vzduchových a hydraulických hadic a trubek. Opravy převodovek. Stáčení brzdových bubnů. Nýtování brzdového obložení na počkání. Výroba klíčů FAB, MUL-T-LOCK, EVVA, TOKOZ. AUTOKLÍČE s čipem i bez. Dálkové ovladače.

Velkoobchod, prodej: - ložiska všech typů a rozměrů - ložisková tělesa - klínové řemeny - gufera, hřídelová těsnění - spojovací materiál - řetězy.

Obchodní zastoupení pro oblast Morava, Východní Čechy. Velkoobchod, distribuce, prodej: - sortiment společnosti FAB - bezpečnostní zámky, visací zámky - zazdívací schránky, kování - cylindrické vložky MTL*, klíčové - průmyslové zámky MUL-T-LOCK - elektromotorické vložky zámků MUL-T-LOCK - elektromechanické zámky.

Cukrovar. Výroba, prodej: - cukr (krystalový, moučka, krupice, kostkový, hygienicky balený). Sídlo: - náměstí Svobody 12, 60200 Brno, tel: 542218533.

E-shop - hudební CD a DVD - LP desky, vinyly.