Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, oprava: -hudební nástroje: -housle, violy, violoncella. -kytary. -pošetky. -potahování, opravy smyčců.

Prodej - maziva, oleje Velkoobchod - ovoce

Prodej, e-shop - dětské a kojenecké zboží a potřeby

Hudební nakladatelství a vydavatelství Velkoobchod, maloobchod, e-shop - alternativní, relaxační hudba na CD - dárkové předměty

Autorizovaný dealer BARUM. Maloobchod, prodej, pneuservis: - pneumatiky osobní, nákladní, traktorové, speciální, průmyslové. Značky: - BARUM, CONTINENTAL, MICHELIN, UNIROYAL, SEMPERIT, GOODYEAR. Oprava, servis: - pneumatiky osobní, nákladní, TZ. - královéhradecký kraj - pardubický kraj.

Výroba, velkoobchod, prodej: - obaly -obalové materiály pro potraviny i průmysl - náhradní plnění

Maloobchod - dřevěné hračky: -dřevěné vláčkodráhy a příslušenství -tahací hračky (xylofony, bubínky) -látkové panenky -houpadla, houpačky, proutěné kočárky -dřevěné doplňky (věšáky, ramínka, dekorace) -didaktické hračky -dřevěné stavebnice Walachia, Archa -magnetické tabule, magnetické obrázky -dřevěné abecedy -kubusy, ...

Velkoobchod, prodej: - papírnictví - kancelářské potřeby - papír.

Prodej, e-shop, bazar: - kočárky - autosedačky - dětské oblečení

Oprava, servis, autoservis: -osobní vozy Škoda, po dohodě i vozidla jiných značek Práce: -veškeré mechanické opravy -měření emisí výfukových plynů -diagnostika a seřízení motorů -kontrola a příprava vozidel na STK -seřízení světel -přezouvání a vyvažování pneumatik -kontrola a seřizování geometrie náprav -oprava, kontrola brzd ...

Velkoobchod, maloobchod - prodej nápojů - alkoholických i nealkoholických nápojů

Zámečnictví, nástrojářství

Návrh, realizace: -zahradní jezírka. Přímý dovoz Koi kaprů z Japonska. Prodej a montáž: -filtrační systémy FIAP, pro zahradní jezírka, akvaristika. Nabízíme široký sortiment krmiv a potřeb pro Vaše mazlíčky. Psí salón.

Výroba: -svíčky. Online katalog, internetový obchod, výroba svíček a hřbitovních osvětlovacích těles, svíce - apoštolská, čajová svíčka, iluminační světlo, knot, lampový olej, aj.

Kovovýroba zakázková, seriová. Umělecké kovářství. Výroba zámků a kování.

- prodej surovin pro výrobu italské zmrzliny MEC3 - doplněné o prodej kakaa, kávy Pavan, polev na poháry - prodej speciálních dekoračních a plnících přípravků na dorty a semifred, papírových kelímků a víček, plastových van a lžiček a porcovací kleště.

Prodej a servis vakuovacích balících strojů včetně vakuových sáčků Vakuovací stroje Stroje pro balení do misek

Vyrábíme a rozvážíme houskové, kynuté, ovocné, bramborové, chlupaté knedlíky, halušky, bramboráky, palačinky. Vše vyráběno dle klasických receptur.

Prodej - oděvy nadměrných velikostí

Firma zabývají se kompletním prodejem materiálu pro výrobu nábytku. Velkoobchod, maloobchod, dřevoprodej: - dřevotříska surová, dýhovaná - překližka truhlářská, vodovzdorná - laminové desky sololit, sololak, akulit, hobra, akulak, laťovky běžné, dýhované (dub, buk, olše, borovice, mahagon) - MDF desky pro frézování a lakování - ...

Knihkupectví. Maloobchod, prodej, eshop: -knihy