FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba: -příze. Spřádání textilních vláken: -mykaným, poločesaným, předenoskaným způsobem -další možná úprava -soukání s elektronickým čištěním -skaní -sdružování -motání -počesávání -paření příze dle požadavků zákazníka.

Výroba: -obalové fólie -paletizační fólie a pytle -tepelně smrštitelné fólie -modifikované fólie. Provozovna: Letovice, Komenského 13.

Maloobchod s převahou potravin, nápojů a tabákových výrobků v nespecializovaných prodejnách .

Velkoobchod: - plast - podlahová krytina.

Supermarket, velkoobchod, prodej: -potravin.

Výstavba, opravy, rekonstrukce: -plynovody -produktovod -regulační stanice. Velkoobchod: (Centrála maloobchodních prodejen) Litomyšl, Zámecká 7 tel: 461612884 -potraviny. Velkoobchod bytového textilu a ubrusovin Litomyšl, Sokolovská 1 tel: 461619010. Prodej, rezervace: - letenky (Kubík travel) - zájezdy do zahraničí a ...

Prodej: -potraviny, -smíšené zboží.

Antique restaurátorství Zabýváme se restaurováním, prodejem, výkupem starožitného nábytku, starožitných a uměleckých předmětů, kompletním zařizováním interierů.Provádíme různou uměleckou činnost.

Prodej - pracovní oděvy Ukládání odpadů vyjma nebezpečných Odpady

Internetový obchod - second hand - dětský a dámský značkové oblečení.

PureSoap.cz přírodní kosmetika Jsme ryze česká rodinná firma a vyrábíme zcela přírodní mýdla, šampony, krémy a přísady do koupele. K výrobě používáme pouze přírodní suroviny a bylinné výluhy - žádná chemie, konzervanty a stabilizátory. Naše výrobky jsou schváleny podle zákona č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a Nařízení Evropského ...

prodej: -oblečení -e-shop -prodej značky alpine pro.

Kosmetika, doplňky, parfémy, noční a denní krémy, vyživující krémy, laky, rtěnky, make-upy, voda po holení, lak na nehty, kabelky, peněženky a další sortiment přírodní Švédské kosmetiky. Přírodní Švédská kosmetika. Možnost výdělku. Registrace zdarma.

Masérské služby: - klasické masáže zad a celého těla - reflexní terapie - reflexní masáže - masáže lávovými kameny - holistická celostní masáž - aromaterapie. Internetový prodej, eshop, e-shop: - starožitnosti, umělecká díla. Aukce: - starožitnosti - současné a antikvariátní výtvarné umění.

Prodej: - textil, oděvy - hračky. Zakázkové krejčovství. Výroba, šití: - oděvy, oblečení.

Produkty značek Aqua Blue a Krystalpool k desinfekci, proti řasám, vyvločkování. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - bazénová chemie - přípravky k udržení čisté vody v bazénu - jezírková chemie - produkty pro udržování jezírkové vody - whirlpoolová chemie - přípravky pro udržení čistoty vířivé vany - vířivé vany, whirlpoolky ...

Prodej: -kočárky -autosedačky.

Sklenářství: - rámování obrazů - paspartování obrazů - zasklívání oken, výloh, dveří - výroba akvárií - fazetování zrcadel - skleněné obklady za kuchyňskou linkou Podlahářství, prodej a montáž : - pokládání lino, PVC*, korek, čistící zóny - laminátové a dřevěné podlahy - antistatické podlahy(zdravotnictví, kanceláře) - broušení, ...

Prodej: -šperky, bižuterie -pánská, dámská móda. Služby: -šití na míru -vizážistika, stylistika.