FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
EMO papírna Prodej, služby: -razítka do 24hodin -vizitky -kopírování a tisk (barevné/ černobílé A3) -scanování do formátu A3 -kroužková vazba -laminování do formátu A3 -kancelářské potřeby -tiskopisy -školní potřeby

Prodej a servis: Železářství: -spojovací a upevňovací materiál -elektro nářadí -zahradní technika -brusivo -nástroje -svařovací technika -zámky a fabky, kování -tmely a silikony -elektrické a motorové nářadí -speciální brusné materiály -vrtáky Výroba klíčů.

Gumárna: -pneuservis -dopravní pasy -technická pryž -gumokov -prodej pneumatik. Výroba: -výrobky z technické pryže -hliníková pojezdová kola -otočné kladky -nábytkové kladky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené ...

Lékárna. Maloobchod, prodej. - léky, léčiva - farmaceutické výrobky - homeopatika - léčebná kosmetika - potravinové doplňky, vitamíny - zdravotní obuv - dětská výživa.

Paleta foodsystem dodává práškové směsi k výrobě FUN FOOD a bezlepkových výrobků. V oblasti bezlepkové diety je největším producentem v ČR. Výroba bezlepkových výrobků je čím dál více důležitou a vzrůstající oblastí v produktovém portfoliu naší společnosti. Paleta je největším producentem bezlepkových směsí v České republice. Exportujeme do celé ...

Maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuvi - ochranné pracovní pomůck - hygienické pomůcky - úklidová technika, úklidové textilie a pomůcky - textilní galanterie - papírnictví.

Specializujeme se na prodej konopných výrobků.Nabízíme konopnou kosmetiku, konopné mastě, konopné oleje, konopné potraviny, oděvy, literaturu a potřeby pro pěstitele.

Dodávky, prodej, poradenství, servis: -chemické prostředky pro průmysl -katodické nástřiky -antikorozní ochrana -maziva, separátory, pasty -odmašťovací, čistící, desinfekční produkty -lepidla, tmely -hygienické potřeby -čištění výměníků a chlazení.

Výroba: -sáčky, tašky, pytle, fólie a další výrobky z polyethylenu a mikrotenu.

Výroba: -nosné ocelové konstrukce -radiátory -kryty radiátorů -ocelové palety -držáky všech druhů -balkonové konstrukce -dřevěné palety -obalové bedny.

Výroba, potisk, prodej reklamních a dárkových předmětů. Specializujeme se na plastové reklamní předměty. Potravinové boxy, podnosy, míchátka, kelímky, ledovátka, létající talíře, jo-ja, autoškrabky, kluzáky na sníh, fandila. Vše opatříme Vaším logem.

Prodej koženého zboží: -kožená konfekce -kožené kabelky, rukavice, opasky, aktovky, peněženky.

Sklenářství: -sklenářské práce -zateplování oken. Domácí potřeby. Železářství.

Výroba pracovních oděvů: -pracovní oblek montérkový -pracovní kalhoty -kombinézy -pracovní zástěry. Bytový textil: -povlečení -televizní deky -polštáře.

Prodej: - palmové oleje - palmové tuky - rýžové oleje.

Import, velkoobchod: -potravinářské výrobky -nápoje.

Pěstitelská pálenice: -výroba destilátů z vlastních surovin.

Export-import: -palmové oleje PALMAVAS, palmové tuky -rýžový, sezamový olej.

Autoopravna, autoservis: -opravy osobních a užitkových vozidel včetně oprav karoserií -tlumiče pérování ALKO, BILSTEIN -výfukové systémy BOSAL, MTS -brzdové kotouče ATE, BREMBO, BOSCH -filtry ALCO, BOSCH -automobilové řemeny DAYCO, CONTITECH, BOSCH -odborník na spojky LUCK, VALEO -oleje CASTROL, DIVINOL, SCHELL -baterie ...

Výroba, prodej zahradní keramiky: -květináče -žardiniery -podmisky -krmítka -holubí misky -prodej keramické hmoty (modelovací hlína).

Dřevovýroba: -výroba krovů -výroba briket -výroba palet -pořez kulatiny -sušení dřeva. Obchodní činnost. Prodej OSB desek a palubek.