FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
E-shop, internetové knihkupectví - knihy zaměřené na historii a military - časopisy.

Společnost se zabývá výrobou a velkoobchodním prodejem dřevěných zahradních a bytových dekorací. Výroba a velkoobchod: - dřevěné zahradní dekorace - dřevěné bytové dekorace.

Výroba: -sportovní trofeje -poháry -medaile -upomínkové předměty -diplomy -sošky. Zásilkový prodej. Grafické práce: -reklamní grafika -polepy automobilů -vizitky -internetový obchod -pískování -gravírování plošné -sportovní ceny -ceny pro chovatelské výstavy. -on-line obchod -ceny pro vítěze -luxusní ...

Maloobchod, prodej: -železářství -elektro -barvy, laky -bytové doplňky -sanitární zboží -radiátory, kotle ústředního topení -čerpadla -drogerie.

Pneuservis. Protektorování pneumatik: -osobní, nákladní, dodávkové pneu. Prodej i výměnou.

Prodej, maloobchod, e-shop: - motorové, elektrické a ruční nářadí, zahradní techniku a pracovní ochranné pomůcky, obalový materiál, outdoorové oblečení, diamantové a brusné nástroje, svařévací techniku, drogerie..atd.

Služby: -zajišťujeme výhradní prodej pro základové zemní vruty Krinner v západních Čechách -zemní vruty jsou základy bez betonu

Výroba: -zdravotní přírodní produkty -bylinné čaje -masti -přírodní kosmetika -potravní doplňky -bylinná mýdla -eterické oleje.

Dodávka, montáž střešních konstrukcí a krytin: -práce klempířské -práce pokrývačské -práce tesařské. Maloobchod, velkoobchod, prodej stavebních hmot: -střešní krytiny -střešní okna -klempířské výrobky -spojovací materiál -nářadí pro klempíře, pokrývače, izolatéry.

Výroba: - technické hadice: - silikonové - neoprenové - speciální součásti pro letecký průmysl

Řeznictví. Výroba, prodej, e-shop: - maso - uzeniny

Prodej - fóliovníky a zastřešovací systémy - fólie, textilie, plachty

Vývoj, výroba: - doplňky stravy - sladidla

Výroba, prodej, e-shop: - přírodní kosmetika

Stavební činnost, služby: - hrubé stavby - zemní práce - malby, nátěry - rekonstrukce - půjčovna lešení - zateplení

Výroba, prodej, e-shop: - pásky, opasky - kabelky

Činnost: - výroba palety - tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava - výroba kartonáže

Kamenná prodejna, velkoobchod, maloobchod: -prodej, servis hudebních nástrojů a příslušenství - klávesové nástroje (keyboardy, piána, klavíry, akordeony a varhany), elektrické, westernové a klasické kytary, ukulele a guilele, zesilovače a reproduktory, kontrabasy, saxofony, trubky, pozouny, klarinety, struny, flétny, popruhy, šperky, trsátka, ...

Prodej - chovatelské potřeby - krmivo Služby - výcvik psů

Kamenný obchod s akvaristikou a chovatelskými potřebami.

Výroba a prodej čisticích, pracích a kosmetických prostředků. Výroba privátní značky.